Workshops voor leerkrachten

Hieronder onze lijst met workshops. De workshops zijn bedoeld voor leerkrachten, intern begeleiders, onderwijsassistenten, ouders en professionals.

Deze workshops worden gegeven op een school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Wij hebben als doel om het onderwijs mooier en leuker te maken. Concreet betekent dit dat we workshops aanbieden waar we blij van worden en die de sfeer op school en in de klas positief beïnvloeden. We hebben workshops over pedagogische onderwerpen maar ook didactische scholingen. We zijn continu bezig om onze lijst van workshops uit te breiden. We leren nieuwe dingen en willen dit delen. We zijn Vol vuur voor onderwijs.

Tijdens een workshop maak je kennis met een onderwerp. Je gaat 1 tot 2 uur de diepte in. Een workshop is theorie met veel praktijk.  We kunnen maatwerk bieden betreffende de duur van elke workshop.

Veel van deze workshops zijn ook geschikt als onderwerp voor een ouderavond. Bij elke workshop is een formulier toegevoegd. Deze kan je invullen zodat je meer informatie kan ontvangen.


Workshops: zelf beleven en doen

Workshop: pedagogiek

Workshop: taal, rekenen, spelling en meer

Workshop: leuk leren leren

Workshop: ICT

Workshop: voor directeur en intern begeleider

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.