Op zoek naar een mooie vergaderruimte in Joure?

Ben je op zoek naar een nette vergaderruimte in een fijne omgeving? Wij hebben een gezellige vergaderzaal op de bovenste verdieping en wij stellen deze gratis beschikbaar. Het enige wat we van u vragen, is dat u de zaal netjes achterlaat.

Mocht u koffie/thee wensen, deze verzorgen wij voor €1,- per persoon.

Hieronder een aantal foto’s van onze zaal. We hebben een kleine keuken met wasbak en stromend water. Er zijn twee lange tafels. Met maximaal 10 stoelen en mocht het nodig zijn 4 krukjes. Er is ook een balkon waar je kan zitten.

Een bestuursvergadering, een ledenvergadering, een cursus, een gesprek, u bent van harte welkom in onze vergaderruimte.

Waarom is deze vergaderruimte in Joure gratis?

Wij vinden het leuk dat er inloop is en doordat u komt, staat de vergaderruimte niet onnodig leeg. Dat is toch prachtig. 

Hebt u belangstelling voor de vergaderruimte in Joure? U kunt mailen, appen en/of bellen. Dan kijken we in de agenda of er plek is. Klik hier voor het contactformulier.

In eerste instantie is de ruimte alleen overdag beschikbaar tussen 08:30 en 17:30. Wanneer we elkaar beter kennen, is het ook mogelijk om ’s avonds de vergaderruimte vast te leggen.

Foto’s van onze ruimte

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Eén reactie

  1. Kortgeleden gaf ik een tweedaagse training over systemisch werk in het onderwijs. Voor mij als trainer is het altijd belangrijk om zo’n training op een plek te geven waar ik me prettig voel. Die plek heb ik gevonden bij Semko. Boven in het gebouw had ik met mijn groep deelnemers een fijne omgeving: praktisch ingericht, lekker veel licht, handig met een keukentje en uitbreidingsmogelijkheid van de ruimte door het ruime balkon waarop we ook oefeningen konden doen. En als extra service werden de koffie en de thee bij ons boven gebracht èn konden we beneden in de ontvangstruimte gezellig met elkaar lunchen. Dus voor mij een fijne plek waar ik graag weer terug kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.