De Tijdlijn van Semko

De Semko tijdlijn

Hieronder een tijdlijn met vele eerste keren. Daartussen is nog veel gebeurd. Wil jij de actuele situatie volgen, zoek ons dan op via de socials. 

Je wil natuurlijk ook de gezichten van Semko zien. Eerst hadden we de gezichten en de tijdlijn op 1 pagina maar er gebeurd zoveel dat de pagina te groot werd. Daarom een speciale gezichten pagina: wie zijn wij.

Mei 2014
Eerste keer in de krant
Start van Semko

Het start als bijlesnetwerk met als doel om kinderen die het nodig hebben te helpen met rekenen en taal. We zijn actief in heel Fryslân. We bouwen een netwerk op. Wij werken zelf bij Nije-Gaast als leerkracht, intern begeleider en als directeur. Semko geeft energie en past prachtig naast onze 'vaste' baan. 

9 april 2016
Onze eerste onderwijsdag

De eerste Semko onderwijsdag vond plaats op de Westermarskoalle te Joure. Komen er mensen en zijn de workshop goed genoeg? Al met al was het ontzettend leuk. 

Mei 2017
Teamscholing komt op gang
Mindmappen

We hebben een website gemaakt. Naast bijles gaan we ons ook richten op teamscholingen. We verzorgen cursussen door open inschrijving. De eerste grotere cursus die we geven, is in Leeuwarden in de bibliotheek met als onderwerp mindmappen. Uit deze cursus komt de eerste teamscholing. 

Augustus 2018
Hoogbezoek
Het gaat gewoon leuk (deel 1)

De Koning en de Koningin op bezoek bij de scholen waar we werken. Na maanden voorbereiding kwamen ze dan eindelijk. Wat en feestje was dit!

Augustus 2018
Het gaat gewoon leuk (deel 2)

Nadat het bezoek weer was weggereden, gingen we nazitten en kregen we deze super leuke cadeautjes van onze teamleden. Hier zie je dat we jolig doen 😉

Semko wordt groter en belangrijker. We beginnen toch echt te dromen of we niet de overstap moeten maken en fulltime met Semko aan de slag moeten. 

september 2019
De eerste werelddocent gaat op pad

De eerste werelddocent gaat op pad. Na een spannende periode wilde een eerste school een werelddocent ontvangen. Het was precies zoals we het hadden gehoopt. Deze foto gebruiken we al vanaf de start en is gemaakt in Denemarken.

Oktober 2019
Eerste grote lezing
Kees van Overveld

Dit is de foto die we na de lezing hebben gemaakt. Dit is in het posthuis theater in Heerenveen. Niet te zien maar de hele zaal was uitverkocht. Heel leuk! Dit was de eerste lezing en meer zullen volgen. 

November 2019
Complimenten kaarten
Ons eerste product

Als je iets goeds ziet, geef je een compliment.
Als je iets ziet wat beter kan, bied dan je hulp aan.

Ons eerste Semko product wat bedacht is door Annelies mochten we overhandigen aan Tamara Luijer tijdens de Semko onderwijsdag in Aldeboarn. 

December 2019
Eerste kantoor
We huren een kantoor

By far de grootste stap voor Semko. Een eigen kantoor in een verzamelpand in Joure. Twee bureau's, een kast en een plastic plant. Maar een partij trots en blij... niet normaal. Hier zie je Meindert met zijn laptop, een computer moesten we nog kopen. 

Augustus 2020
Start Semko ballonteam

Meindert is geslaagd voor zijn brevet ballonpiloot. Vanaf dat moment hebben we een Semko ballon team. Helemaal blij en super leuk om met vele mensen de lucht in de gaan. Meer info: www.semkoballonteam.nl

Januari 2021
Nadja versterkt ons team
We zijn met z'n drie op kantoor

Wat een blijheid dat Nadja het kantoor komt versterken. Ze is vrolijk en gek op administratie. Ze is als een stofkam, alles wat niet helemaal klopt met cijfertjes en woorden valt haar op. Een zegen! 

Januari 2021
Wy dogge mei oan Taalplan Frysk

Wy binne starten mei Taalplan Frysk. Moannen fan tarieding en gearkomsten mar it slagge. Wy begeliede 100 skoallen foar Taalplan Frysk. #grutsk

Mei 2022
De verhalenbank
Wij winnen
Whoop whoop, wij hebben gewonnen!
Ons  idee heeft samen met twee andere ideeën de meeste stemmen gekregen uit Fryslân om uit te voeren. De verhalenbank mocht er komen. Foto is gemaakt in de studio van Omrop Fryslan. 
September 2022
Bloed, zweet en lachen
Een nieuwe website

De nieuwe website is stapsgewijs gelanceerd. De website hebben we helemaal zelf gemaakt. Dat kan natuurlijk super amateur overkomen maar na honderdduizend klikken zijn we blij en tevreden. Een mooie stap gemaakt. Het proces van vernieuwen gaat continu door. Het zelf doen past bij Semko. Het is leren, het is fouten maken en heel blij als iets lukt. 

November 2022
We zijn aan het klussen
We zijn aan het klussen

In de buurt zien we een pand. Gaan we ervoor of niet? "Natuurlijk," zegt Annelies. "We gaan de kleuren aanpassen en een mooie vloer leggen." Iedereen helpt mee tot in de late uurtjes.

December 2022
Ons eigen plekje
We zijn verhuisd

We hebben ons eigen plekje met prachtige vlaggen. Daar hebben we een mooie ruimte voor onze webshopartikelen, een comfortabele werkplek en een cursusruimte. Ideaal, nietwaar? Oh ja, we hebben ook een Moccamaster, een fantastisch koffiezetapparaat met van die zakjes. Hoor je het pruttelen...

Januari 2023
Nieuwe website is klaar

We hebben de Semko Webwinkel los gekoppeld van de Semko site. De webwinkel is in eigen beheer gemaakt. Zelden hebben we zo iets moeilijks gedaan. Het was een grote uitdaging
 nodige hoofdbrekens heeft gekost. De structuur van de site heeft veel aandacht gekregen. Zo zijn alle producten op thema en categorie te vinden. Zo is alles veel beter te vinden. Annelies heeft de foto’s gemaakt en door haar inbreng is de site helemaal Semko geworden.

Januari 2023
Little box of mindset

HOERA- ons nieuwe product is klaar. Het is de Little Box of Mindset. Het zijn 52 mindset-kaarten met uitspraken die je laten nadenken over wie je bent en wat je allemaal kunt bereiken. Ze passen bij onze dierbare kaarten en onze coachingskaarten. Dit is de voor

Maart 2024
Gratis vergaderruimte

Sinds vandaag op de site van Semko.
Op zoek naar een mooie vergaderruimte in Joure?
Ben je op zoek naar een nette vergaderruimte in een fijne omgeving? Wij hebben een gezellige vergaderzaal op de bovenste verdieping en wij stellen deze gratis beschikbaar. Het enige wat we van u vragen, is dat u de zaal netjes achterlaat.

April 2024
We liggen in de winkel

Onze gele (coachingskaarten) en groene (mindsetkaarten) box liggen nu in de volgende winkels: op twee verschillende locaties in Rotterdam bij boekhandel Donner, bij kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden, bij boekhandel Piere in Eindhoven en bij Boekhandel Burgum. We zijn er blij mee dat we in deze winkels te vinden zijn en er komen er nog meer bij 💪🏻🎶☀️🤩

Wij maken ook filmpjes

We hebben een tiktok account en instagram. Deels maken we ze voor onze producten maar ook omdat het gewoon leuk is. 

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.