Werelddocenten

Hieronder ziet u al onze onderwerpen waar we een werelddocent van hebben. Ze worden op vele scholen ingezet om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Elke docent heeft zijn of haar eigen thema en giet dit in een aantrekkelijk programma. Het is een combinatie van denken, verwondering, maken en verwerken.

We zijn actief met onze werelddocenten in Fryslân, Groningen, Flevoland, Overijssel, Twente en Drenthe.

Een werelddocent kan op elk moment van de dag worden aangevraagd door een school. Van ’s ochtends zeven tot ’s avonds tien.  

Onze werelddocenten

Beroepen en maatschappijKunst, beeldend en creatiefMuziek, zang en dansBewegen denken en plezierWereldoriëntatie (geschiedenis, biologie en aardrijkskunde)Theater, toneel en expressie
Werelddocent in de praktijk

Saskia heeft een blog geschreven over een dag zoals zij die meemaakt als werelddocent.


Klik hier om naar ons contactformulier te gaan. U kunt mailen/ appen of bellen: 0629234861


Over werelddocenten

“Mijn kinderen hebben het afgelopen schooljaar meerdere keren een Werelddocent gehad. Met grote verhalen en helemaal blij kwamen ze thuis. Ik vond dat zo leuk, een betere ambassadeur dan kinderen kun je je niet wensen! Het bijzondere vond ik dat ze echt wat leerden van deze lessen. Het zette ze aan het denken, er kwamen vragen en verhalen. Die zelfs nu nog wel eens worden genoemd. Dat is toch prachtig. Dat moet je als docent een super goed gevoel geven, dat kan niet anders.”

Gekregen van een ouder via de mail. 

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.