Contact

De meeste mensen zoeken contact met Semko door onderstaand formulier in te vullen. Op al uw vragen reageren wij binnen twee werkdagen. Mocht het om wat voor reden niet lukken dan geven we dat aan.

U kunt natuurlijk ook gewoon mailen: info@semko.nl of bellen met het volgende nummer: 06-29234861. Mocht u dit makkelijk vinden. Wij zijn ook bereikbaar via de app. Klik op het app logo rechtsonder op de site.


Contact

  • Wanneer u zich gaat aanmelden voor een cursus, graag de titel en uw adres in dit vak beschrijven.


Adres

Onderwijsbureau Semko
Voltahof 2
8501 XP Joure 
06-29234861


Wie zijn wij?

Wij zijn een netwerk van mensen. Zo zijn er docenten, leerkrachten, directeuren, intern begeleiders en nog veel meer aan elkaar verbonden. Wil je weten wie het zijn? Klik dan hier op ons smoelenboek.

Wat doen wij allemaal?

Wij doen alles om het onderwijs mooier te maken. Wij geven cursussen en teamscholingen. Onze nadruk ligt op plezier, pedagogiek en veiligheid. Wij geven alleen scholingen in de zaken die we zelf ook zouden willen volgen.

Daarnaast hebben we Evenementen zoals lezingen en onderwijsdagen. We helpen stichtingen door advies te geven. Dit kan van alles zijn van HR tot onderwijskundige zaken.

Ook maken we producten. Dit omdat we dat leuk vinden.


CRBKO registratie
Onderwijsbureau is opgenomen in het register CRBKO. Deze toekenning is verkregen naar aanleiding van een audit, uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie (CPION).


Klik hier voor de algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Onderwijsbureau Semko staat ingeschreven bij de KvK onder nr. 60310332


Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.