Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij hebben geluk, wij mogen werken in het onderwijs. Een prachtig vak omdat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling. Alles wat we doen is om het onderwijs mooier te maken.

Semko is gestart op een basisschool in het Zuidwesten van Fryslân. Meindert Tjerkstra en Annelies Brouwer werkten op dat moment samen in een fantastisch team van leerkrachten. In combinatie met een Masteropleiding kwamen allerlei ideeën bij elkaar. Een eerste website werd gemaakt en het netwerk was geboren.

Nu zoveel jaar later hebben we een ploeg van enthousiaste medewerkers die met veel enthousiasme diensten aanbieden en kennis die ze graag willen delen. Zo hebben we een netwerk van werelddocenten, deze mensen zijn geselecteerd op basis van de passie die ze willen overbrengen op de leerlingen. Doel is om een vonkje over te brengen waarbij de ene wereld de andere wereld binnenkomt.

We hebben een geweldig netwerk van onderwijsmensen die als doel hebben om kennis te verspreiden. Dit doen ze door het geven van teamscholingen, cursussen en workshops. Veel van deze onderwijsmensen zijn aan het werk als interim-directeur, leerkracht of intern begeleider.

Ons onderwijsbureau is nog lang niet klaar. We zijn aan het innoveren en aan het ontwikkelen. Het zit in ons DNA. Zo hebben wij een webshop waarbij we onze vondsten voor het onderwijs en zelf ontwikkelde producten zetten, die we op deze manier verspreiden over vele scholen in Nederland.

Wat we doen, doen we met overtuiging. Het moet een snaar raken en aansluiten bij het hart. Vrolijkheid is voor ons essentieel. Ons team op kantoor is compleet wanneer Nadja Rigot de administratie doet en Jelly van der meer in gesprek is met werelddocenten. Samen lachen we veel en werken we hard. We genieten van het contact wat we hebben met ons hele netwerk. Van directeuren die we hebben leren kennen van Maastricht tot Amsterdam en weer terug in Joure.

Samen maken we het onderwijs mooier!

Ons netwerk

Onderwijsbureau Semko heeft een groot netwerk. We hebben cursusleiders, leerkrachten, directeuren, intern begeleiders, coaches en werelddocenten in ons netwerk. Ieder van ons heeft bijzondere expertise en wil dit graag delen. Samen zijn we sterk! Velen van ons netwerk staan hieronder op de foto en vele ook niet. De werelddocenten staan hier op de foto.

Het semko-kantoor

Cursusdocenten en docenten van teamscholingen

Onze skoalstipers

Semko coaches

Werelddocenten (klik op afbeelding)

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.