Wie zijn wij


Het logo van onderwijsbureau Semko

Alles over Semko

Wij doen er alles aan om het onderwijs mooier te maken. Wat we doen, doen we met overtuiging. Het moet een snaar raken en aansluiten bij het hart. Vrolijkheid is voor ons essentieel. We maken een positieve impact en inspireren anderen om hetzelfde te doen. De status quo doet ons niet zoveel, we verleggen veel liever grenzen en zijn vernieuwend. Een horizon is er niet alleen om naar te kijken. We gaan er naar toe. Gaat u mee?

Wij hebben geluk, wij mogen werken in het onderwijs. Een prachtig vak omdat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling.

We hebben een geweldig netwerk van onderwijsmensen die als doel hebben om kennis te verspreiden. Dit doen ze door het geven van teamscholingen, cursussen en workshops. Veel van deze onderwijsmensen zijn aan het werk als interim-directeur, leerkracht of intern begeleider.

Wij maken plezier

We genieten van het werk wat we doen. We doen dan ook alleen dingen die we leuk vinden. Lachen en humor vinden we belangrijk.

Wij doen waar we goed in zijn

We zijn oplossingsgericht en kijken naar wat wel kan. Waar ben je goed in, wanneer kom je in de flow. Het woord flow past bij ons. Hoe meer flow, hoe blijer wij worden.

Wij maken impact

We helpen elkaar om zo veel mogelijk impact te maken, we blijven hongerig maar nederig. We brengen vreugde, passie en optimisme om te leren, te groeien en impact te maken naar het werk.

Growth mindset

In onze ‘growth-mindset’, waarin we impact willen maken, is het belangrijk om problemen om te turnen tot uitdagingen. Zo lopen we niet vast en kijken we vooruit in plaats van achteruit.

Innoveren en verder denken

We willen mensen verbazen en inspireren met onze innovaties. En wordt ons A gevraagd, dan kijken we (eigenwijs als dat we zijn) ook naar optie B, C en D. Dit laten we zien in onze ideeën, onze webshop, onze scholingen enz.

Gewoon leuk

Onze grootste ding zijn mensen. We zijn open en eerlijk ook als dat in ons nadeel is. Wij houden van gewoon leuk en vriendelijk. Zo zijn we nu eenmaal.

Onderwijsbureau Semko heeft een groot netwerk

We hebben cursusleiders, leerkrachten, directeuren, intern begeleiders, coaches en werelddocenten in ons netwerk. Ieder van ons heeft bijzondere expertise en wil dit graag delen. Samen zijn we sterk! Velen van ons netwerk staan hieronder op de foto.Cursusdocenten en docenten van teamscholingen

Onze skoalstipersSemko coaches

Werelddocenten (klik op afbeelding)

De Semko tijdlijn

We hebben de afgelopen jaren heel veel eerste keren meegemaakt. Wil je zien wat? Ga dan naar onze Semko tijdlijn pagina

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.