Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij hebben geluk, wij mogen werken in het onderwijs. Het is een prachtig vak omdat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling. Alles is in beweging omdat we werken met mensen. Onderwijsbureau Semko heeft als doel om het onderwijs mooier en nog leuker te maken. Concreet betekent dit dat we diensten aanbieden waar we blij van worden. Diensten die de sfeer op school en in de klas positief zullen veranderen. Een fijne sfeer waar kinderen en leerkrachten zich goed voelen is essentieel om tot leren te komen. Het is van groot belang om kinderen en leerkrachten in balans te krijgen en te houden. Bij ons geen papieren tijgers maar activiteiten die aansluiten bij het hart.

Van gelukkige leerkrachten leer je het meeste.

Al onze medewerkers zijn geselecteerd op basis van enthousiasme, kennis en talent. Ze hebben een passie en willen dit delen. Dit maakt ons netwerk sterk omdat je samen meer kan dan alleen. De Semko cultuur is dat we allemaal gelijk zijn en dat we naar elkaar luisteren zonder te oordelen. De verantwoordelijkheid en autonomie laten we daar waar het kan. Deze werkwijze zorgt voor een positieve energie. We noemen het ook wel plezier.

Samen maken we het onderwijs mooier!

Ons netwerk

Onderwijsbureau Semko heeft een groot netwerk. We hebben cursusleiders, invalleerkrachten, directeuren, intern begeleiders, coaches en werelddocenten in ons netwerk. Ieder van ons heeft bijzondere expertise en wil dit graag delen. Samen zijn we sterk! Velen van ons netwerk staan hieronder op de foto en vele ook niet. 

Het semko-kantoor

Cursusdocenten en docenten van teamscholingen

Onze skoalstipers

Semko coaches

Werelddocenten (klik op afbeelding)

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.