Meindert Tjerkstra

Leuk dat je meer over mij wil weten en wat ik allemaal doe bij Semko. Mijn hele carrière heb ik gewerkt in het onderwijs. Als leerkracht, als intern begeleider en als directeur. Naast mijn baan in het onderwijs heb ik Semko opgericht en wat nu uit is gegroeid tot een netwerk van onderwijsprofessionals die samen het onderwijs mooier maken. 

Bij Semko heb ik veel coördinerende taken. Zo werk ik aan het taalplan Frysk project, de werelddocenten en geef ik zo nu en dan teamscholingen. Daarnaast adviseer ik stichtingen met betrekking tot werving en selectie. Ik werk graag in een sfeer van verbondenheid en van plezier. Wij maken ook onderwijsmaterialen.

Meindert Tjerkstra

De TED talk van Ken Robinson heb ik voor het eerst gezien bij mijn Master SEN studie. Dit past bij mij!


Meindert Tjerkstra is onder andere betrokken bij de volgende activiteiten van SemkoOnderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.