Rianne Malschaert
Rianne Malschaert

Rianne Malschaert heeft een ruime en vooral brede ervaring in het primair en voortgezet onderwijs.Verder heeft ze 3 jaar op een pedagogische academie gewerkt. Ze was locatiedirecteur van drie locaties bij Bartimeus onderwijs.

Rianne is opgeleid door Prof van der Grift om te werken met het ICALT instrument. Naast haar ervaring in het onderwijs is zij geruime tijd onderwijsadviseur. Teamtrainingen en directeuren opleiden met coachende vaardigheden met behulp van het ICALT instrument behoren tot haar specialisaties. Ze geeft een geaccrediteerde coach-opleiding voor pedagogisch medewerkers in het kinderdagverblijf. 

Rianne geeft de teamscholing: directe instructie.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Wist u dat onderwijsbureau Semko ook een blogpagina heeft met de naam onderwijsbloggers? Op deze pagina plaatsen wij berichten over Semko maar ook blog verhalen. Sommige docenten willen praktijk ervaringen delen en kennis verspreiden. Een blogpagina is daar een prachtig middel voor.


Onderwijsbureau Semko is een netwerk van mensen die als doel heeft het onderwijs mooier te maken. Zo hebben we werelddocenten, leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en nog vele anderen. Samen geven zij vorm aan teamscholingen en cursussen. Het netwerk van Semko groeit gestaag door. Het is fijn om met elkaar te praten over toekomstgericht onderwijs. Wilt u een aantal van ons leren kennen. Klik dan hier voor de werelddocenten en hier voor het netwerk van mensen wat teamscholingen geeft.