Rianne Malschaert is onderwijskundige

Rianne Malschaert heeft een ruime en vooral brede ervaring in het primair en voortgezet onderwijs.Verder heeft ze 3 jaar op een pedagogische academie gewerkt. Ze was locatiedirecteur van drie locaties bij Bartimeus onderwijs.

Rianne is opgeleid door Prof van der Grift om te werken met het ICALT instrument. Naast haar ervaring in het onderwijs is zij geruime tijd onderwijsadviseur. Teamtrainingen en directeuren opleiden met coachende vaardigheden met behulp van het ICALT instrument behoren tot haar specialisaties. Ze geeft een geaccrediteerde coach-opleiding voor pedagogisch medewerkers in het kinderdagverblijf. 

Rianne Malschaert

Rianne Malschaert is betrokken bij de volgende activiteiten van Semko:


Onderwijsbureau Semko is een netwerk van mensen die als doel heeft het onderwijs mooier te maken. Zo hebben we werelddocenten, leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en nog vele anderen. Samen geven zij vorm aan teamscholingen en cursussen. Het netwerk van Semko groeit gestaag door. Het is fijn om met elkaar te praten over toekomstgericht onderwijs. Wilt u een aantal van ons leren kennen. Klik dan hier voor de werelddocenten en hier voor het netwerk van mensen wat teamscholingen geeft.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.