Vacature werelddocenten

Artistiek/ Scheppend/ Creatief/ Ambacht voor de klas in het basisonderwijs

Ben jij gepassioneerd over een onderwerp? Ben jij een optimist, vrolijk en leuk? Wij zijn op zoek naar mensen die voor 1 dag een groep kinderen kan raken met een onderwerp.

Het is de bedoeling dat je een dag/ ochtend of middag de kinderen onderdompelt in een onderwerp. Dit kan van alles zijn. Je kan les geven over fotografie, schilderkunst, theater, archeologie, muziek, dans enzovoorts. Je kan ook denken dat les geeft over een beroep denk aan dierenarts, politie, dokter, brandweer, zeevisser. Het belangrijkste is dat je een dag lang de kinderen kunt boeien en ze een dag kan bezorgen waarbij ze ontzettend veel leren en dat met heel veel plezier.

Je werkt als ZZP’er, je kan je eigen beschikbaarheid kenbaar maken. We werken zeer laagdrempelig, je kan altijd je wensen kenbaar maken. Je bent leuk in de omgang met kinderen en volwassenen. Je hebt humor en kan makkelijk schakelen.

Als onderwijsbureau Semko gaan we jou helpen om de dag zo goed mogelijk voor te bereiden. Je krijgt persoonlijke begeleiding en we zijn een luisterend oor. Wij zijn een onderwijsbureau gericht op het basisonderwijs. Wij verzorgen onder andere cursussen waarbij jij ook aanwezig mag zijn.
Voel jij dat je past bij de onderstaande omschrijving? Dan vragen wij jou direct te solliciteren.

Werelddocenten zijn docenten die de wereld in de school brengen. Ze hebben passie voor een onderwerp en ze zijn zeer gemotiveerd om te vertellen wat ze bezighoudt. Ze hebben bezieling wat ze willen overbrengen aan kinderen.

Je kan zelf aangeven in welke bouw je wilt lesgeven. Je kan kiezen voor de onderbouw (groep 1 tot 4) of de bovenbouw (groep 5 tot 8). Beide kan ook.

Verdiensten
Tussen de €94 (middag), €140 (ochtend) en €210 (dag) zijn de verdiensten. Er is een reiskostenvergoeding van 0.19 cent per kilometer.

Daarnaast kan het eventueel afhankelijk zijn van een project. Een project waar bijvoorbeeld meer voorbereiding in gaat zitten.

We zoeken werelddocenten voor de noordelijke provincies. We richten ons nu op dit moment met name op Fryslân. Alleen voor freelancers. Nog geen freelancer? Dan helpen wij jou daarbij.

Wat vragen wij:

  • Je bent een ZZP’er die zijn ambacht/vak/specialiteit kan overbrengen op een groep leerlingen in de basisschoolleeftijd.
  • Je weet hoe je een dag boeiend en educatief kan vullen voor leerlingen.
  • Je maakt een lesprogramma voordat je aan de slag gaat op een basisschool. Dit kan specifiek zijn voor de groep 1-4 (leeftijd 4 t/m 8 jaar) of 5-8 (8 t/m 12 jaar).
  • Je hebt een verklaring van goed gedrag, deze kan je aanvragen. Wij helpen jou hierbij.
  • Een pabo diploma is geen vereiste. Interesse in onderwijs wel.

Hoe nu verder?

Stuur een mail naar info@semko.nl met een korte brief en je CV en we nemen snel contact met je op. Dit doen we door met je te bellen. We leggen uit hoe je een dagschema kunt invullen. Vervolgens plannen we een gesprek. Samen onderzoeken we hoe en of je aan de slag kunt als werelddocent.

Je kan altijd mailen of bellen voor meer informatie over de vacature werelddocenten: info@semko.nl ons telefoonnummer: 06-29234861


Wie zijn al werelddocenten? Kom jij ook in dit rijtje?


Herintrederscursus leerkrachten basisonderwijs
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de herintrederscursus