Vacature werelddocenten

Vacature werelddocenten

Scheppend/ artistiek/ creatief/ ambacht/ talent/ hobby voor de klas in het basisonderwijs

Wij werven werelddocenten voor de provincie Fryslân, Drenthe, Overijssel, rondom Zwolle, rondom Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Groningen en de regio Twente. Woon je in de genoemde regio’s, of net daarbuiten, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. (je bent werelddocent in je eigen regio, reizen mag maar is niet nodig).

Ben jij gepassioneerd over een onderwerp? Ben jij een optimist, vrolijk en leuk? Dan pas je goed bij ons. Wij zijn op zoek naar mensen die een groep kinderen kan raken met een onderwerp.

Het is de bedoeling dat je de kinderen een dag onderdompelt in een onderwerp. Van half negen tot ongeveer twee uur met pauzes ertussen. Dit kan van alles zijn. Je kan les geven over fotografie, schilderkunst, theater, archeologie, muziek, dans enzovoorts. Je kan ook denken aan een beroep: denk bijvoorbeeld aan dierenarts, politie, dokter, brandweer, zeevisser. Maar denk ook aan een interesse zoals treinen, de Romeinen, LEGO, paarden enzovoorts. Heb je een heel ander onderwerp, breng het in. Graag zelfs. 

Belangrijk is dat je een dag lang de kinderen kunt boeien en ze een dag kan bezorgen waarbij ze ontzettend veel leren en dat met heel veel plezier.

Je kan je eigen beschikbaarheid kenbaar maken. Wil je 5 dagen per week op stap of 1 keer per maand? Je bent er helemaal vrij in. 

Als onderwijsbureau Semko gaan we jou helpen om de dag zo goed mogelijk voor te bereiden. Je krijgt persoonlijke begeleiding en we zijn een luisterend oor. Wij zijn een onderwijsbureau gericht op het basisonderwijs. 

Ben je enthousiast over deze vacature. Dan vragen wij jou om direct te solliciteren. 

Werelddocenten zijn docenten die de wereld in de school brengen. Ze hebben passie voor een onderwerp en ze zijn zeer gemotiveerd om te vertellen wat ze bezighoudt. Ze hebben bezieling wat ze willen overbrengen aan kinderen.

Je kan zelf aangeven in welke bouw je wilt lesgeven. Je kan kiezen voor de onderbouw (groep 1 tot 4) of de bovenbouw (groep 5 tot 8). Beide kan ook.

Beschikbaarheid
Er is geen minimum of maximum aantal dagen dat je moet werken. Al zou je 1 keer in de twee weken op pad gaan, dat mag ook. Je hebt de volledige vrijheid qua werkdagen. Veel werelddocenten combineren banen en soms komt het voor een periode minder goed uit en soms juist weer wel.

Verdiensten als ZZP’er
Voor informatie over de verdienste, stuur een mail naar info@semko.nl en we helpen je snel verder. 

Wat vragen wij:

  • Je bent iemand die zijn ambacht/vak/specialiteit/interesse kan overbrengen op een groep leerlingen in de basisschoolleeftijd.
  • Je weet hoe je een dag boeiend en educatief kan vullen voor leerlingen.
  • Je maakt een lesprogramma voordat je aan de slag gaat op een basisschool. Dit kan specifiek zijn voor de groep 1-4 (leeftijd 4 t/m 8 jaar) of 5-8 (8 t/m 12 jaar).
  • Je hebt een verklaring van goed gedrag, deze kan je aanvragen. Wij helpen jou hierbij.
  • Een pabodiploma is geen vereiste. Interesse in onderwijs wel.

Hoe nu verder?

Stuur een mail naar info@semko.nl met een korte brief en je CV en we nemen snel contact met je op. Dit doen we door met je te bellen. We leggen uit hoe je een dagschema kunt invullen. Vervolgens plannen we een gesprek. Samen onderzoeken we hoe en of je aan de slag kunt als werelddocent.

Voor meer informatie over de vacature werelddocenten kan je altijd mail naar info@semko.nl of bellen naar ons telefoonnummer: 06-29234861.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.