Skoalstipers taalplan Frysk

Al onze Semko skoalstipers werken of hebben gewerkt in het basisonderwijs. Ze zijn leerkracht, intern begeleider, directeur of coach geweest. Ze zijn geselecteerd omdat de coachende vaardigheden die ze hebben groot zijn. Het is bedoeling om scholen stapje voor stapje verder te helpen om meer Frysk de scholen in te krijgen. Onze skoalstipers weten wat er speelt op school en spelen daarop in. Dit alles doen ze op een laagdrempelige manier.

Meer weten over taalplan Frysk?

Wil je in contact komen met een skoalstiper. Stuur een mail via het contactformulier.

Wil je kennismaken met onze Fryske materialen. Dat kan.


Taalplan Frysk 2030
Klik hjir om nei de side fan taalplan Frysk te gean


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.