Meer weten

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Meer weten

Wat leuk dat je meer wil weten over onderwijsbureau Semko. Onze belangrijkste doel is om het onderwijs mooier en beter te maken. Wij hebben een super leuke club van mensen die zijn geselecteerd op basis van enthousiasme, kennis en talent. Ze hebben een passie en willen dit delen. Dit maakt ons netwerk sterk omdat je samen meer kan dan alleen.

De Semko cultuur is dat we allemaal gelijk zijn en dat we naar elkaar luisteren zonder te oordelen. De verantwoordelijkheid en autonomie laten we daar waar het kan. Deze werkwijze zorgt voor een positieve energie, we noemen het ook wel plezier.

Wij bieden cursussen aan die praktisch van aard zijn. Wat je vandaag leert pas je morgen toe in je klas. Ieder die werkt in het onderwijs mag zich inschrijven. We komen ook naar scholen toe om op maat teamscholingen te verzorgen.

We zijn trots op onze werelddocenten. Zij gaan een dag naar een klas om een vonkje over te brengen. Een vonkje van kennis en van enthousiasme. Alle werelddocenten hebben een prachtige dag voorbereid. Dit kan een creatieve dag zijn maar ook over een onderwerp zoals bijvoorbeeld China. 

Wil je meedenken, meewerken of gewoon contact hebben. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier (u kunt ook bellen 06-29234861)

  • We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.