Interim & bemiddeling

Laten we eerst even kort kennismaken

Sinds 2014 zijn wij de onderwijsnetwerkorganisatie van Noord-Nederland. We werken samen met veel verschillende scholen en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk omvat leerkrachten, onderwijsassistenten, leerkrachtondersteuners, intern begeleiders, directeuren en bestuurders.

Onze kracht ligt in het vinden van de juiste match tussen de opdracht en de onderwijsprofessional. Dit doen we op basis van gevoel, kennis, ervaring en motivatie, waarbij we letten op de drijfveren van de professionals. We geloven dat het echt zien van mensen het verschil kan maken. We hebben al vele succesvolle wervingsprocedures begeleid. Onze focus ligt op menselijke ethiek, authenticiteit en verbinding. We hebben contacten op alle niveaus van de organisatie, waardoor we stichtingen en scholen goed leren kennen en precies weten waar we moeten zijn. En bovendien, we zijn ook gewoon leuk!

Interim of bemiddeling
Beide keren bent u op zoek. Interim is een oplossing voor een overzichtelijk periode. Wanneer u kiest voor bemiddeling dan is de oplossing definitief. Voor meer informatie kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.