W&S en interim

Arbeidsbemiddeling met passie voor het onderwijs

Laten we eerst even kort kennismaken

Sinds 2014 zijn wij de onderwijsnetwerkorganisatie van Noord-Nederland. We komen op veel verschillende scholen en ons netwerk is groot. Het web bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, leerkrachtondersteuners, intern begeleiders, directeuren en bestuurders.

Onze kracht zit in de juiste match tussen de opdracht en de onderwijsprofessional. Dit doen wij op basis van gevoel, kennis en ervaring en motivatie op basis van drijfveren. Omdat wij geloven dat je door de mensen echt te zien het verschil kan maken.  Wij hebben al vele wervingsprocedures begeleid en met succes afgerond. Onze kracht is dat we ons richten op de menselijke ethiek, authenticiteit en verbinding. Wij bewegen ons in alle lagen van de organisatie. Zo leren we stichtingen en scholen kennen en weten we precies waar we moeten zijn. Daarnaast zijn wij ook gewoon leuk!

Wat we doen

Wij vinden avonturiers en pioniers in het onderwijs, mensen die vol energie in het leven staan. Deze matchen we met de opdracht die er ligt. Dit doen wij door samen met onze opdrachtgevers te kijken naar de specifieke opdracht. Het liefst nemen we dan ook nog even een kijkje in de keuken door het maken van een quickscan, vanuit daar adviseren we en zetten we een definitief avontuur op papier.

Wij bemiddelen

Onderwijsprofessionals die perfect matchen aan de opdracht die er ligt. Wij kennen onze professionals als geen ander. Door middel van persoonlijke “huiskamergesprekken” krijgen we het meest authentieke van iemand naar boven. In onze bemiddelingstrajecten betrekken en adviseren we de opdrachtgever zoveel mogelijk bij onze zoektocht.

Voor wie

Onderwijsbesturen en scholen met een avontuurlijke blik, met lef en daadkracht. Opdrachtgevers waar de mens centraal staat en de leerlingen als geen ander worden gezien.

Onze werkwijze

Onze aanpak is altijd op maat. We ontzorgen waar we kunnen en begeleiden met passie en plezier. Per opdracht hebben we onze eigen aanpak en eigen netwerken.  Ons doel is om verschil te maken in het onderwijs, om juist die match te maken waar je blij van wordt. Waarbij je denkt…beter hadden we het niet kunnen doen. Voor het onderwijs, voor het team en voor de leerlingen.

Wat nog meer?

Wil jij het onderwijsstichting het net even anders doen? En heb jij het lef dit ook echt te omarmen. Neem dan contact met ons op.

We werken altijd op basis van no cure no pay. U betaalt de bemiddelingskosten alleen bij een positief resultaat.

De bemiddelingskosten per functie:
Directeur basisonderwijs D11, D12, D13  €8500,-
Intern begeleider €3500,-
Leerkracht L10 L11 €2500,-
Leerkracht ondersteuner €1250,-
Onderwijsassistent €1000,-


Interim

Bent u op zoek naar een interim leerkracht, interim intern begeleider, interim directeur?

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing totdat de nieuwe professional is gevonden? Ondanks de krappe arbeidsmarkt zijn wij vrijwel altijd in staat om een of meerdere interim professionals op hele korte termijn aan te bieden. Dankzij ons netwerk kunnen we putten uit mensen met vele competenties en ervaringen.

Bent u op zoek naar een interim professional?

U wilt aan de slag als interim begeleider of interim directeur?


Inschrijven voor voor vacatures

Wil jij je aanmelden om vacatures in je mailbox te krijgen dan kan dat. Wij hebben vacatures voor onderwijsassistenten, leerkracht ondersteuners, leerkrachten, intern begeleiders en directeuren. Wanneer er een passende vacature langs komt gaan we je een bericht sturen.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.