Bemiddeling in het onderwijs

Arbeidsbemiddeling met passie voor het onderwijs

Laten we eerst even kort kennismaken

Sinds 2014 zijn wij de onderwijsnetwerkorganisatie van Noord-Nederland. We werken samen met veel verschillende scholen en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk omvat leerkrachten, onderwijsassistenten, leerkrachtondersteuners, intern begeleiders, directeuren en bestuurders.

Onze kracht ligt in het vinden van de juiste match tussen de opdracht en de onderwijsprofessional. Dit doen we op basis van gevoel, kennis, ervaring en motivatie, waarbij we letten op de drijfveren van de professionals. We geloven dat het echt zien van mensen het verschil kan maken. We hebben al vele succesvolle wervingsprocedures begeleid. Onze focus ligt op menselijke ethiek, authenticiteit en verbinding. We hebben contacten op alle niveaus van de organisatie, waardoor we stichtingen en scholen goed leren kennen en precies weten waar we moeten zijn. En bovendien, we zijn ook gewoon leuk!

Wat we doen

Wij vinden avonturiers en pioniers in het onderwijs, mensen die vol energie in het leven staan. Deze matchen we met de opdracht die er ligt. Dit doen wij door samen met onze opdrachtgevers te kijken naar de specifieke opdracht. Het liefst nemen we dan ook nog even een kijkje op de school en spreken we de mensen, vanuit daar adviseren we en zetten we een definitief avontuur op papier.

Wij bemiddelen

Onderwijsprofessionals die perfect matchen aan de opdracht die er ligt. Wij kennen onze professionals als geen ander. Door middel van persoonlijke “huiskamergesprekken” halen we het meest authentieke in hen naar boven. In onze bemiddelingstrajecten betrekken we de opdrachtgever zo veel mogelijk bij onze zoektocht en geven we advies.

Voor wie

Onderwijsbesturen en scholen met een avontuurlijke blik, met lef en daadkracht. Opdrachtgevers waar de mens centraal staat en de leerlingen als geen ander worden gezien.

Onze werkwijze

Onze aanpak is altijd op maat. We ontzorgen waar we kunnen en begeleiden met passie en plezier. Per opdracht hebben we onze eigen aanpak en eigen netwerken.  Ons doel is om verschil te maken in het onderwijs, om juist die match te maken waar je blij van wordt. Waarbij je denkt…beter hadden we het niet kunnen doen. Voor het onderwijs, voor het team en voor de leerlingen.

Wat nog meer?

Wil jij het onderwijsstichting het net even anders doen? En heb jij het lef dit ook echt te omarmen. Neem dan contact met ons op.

We werken altijd op basis van no cure no pay. U betaalt de bemiddelingskosten alleen bij een positief resultaat.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.