Schilderen met collega’s

Creativiteit is een belangrijk onderdeel van de 21e-eeuwse vaardigheden die kinderen nodig hebben om zich voor te bereiden op de toekomst. Het is daarom essentieel dat leerkrachten in staat zijn om kinderen te inspireren en te begeleiden in het ontdekken van hun eigen creatieve potentieel. Onze nieuwe workshop “Schilderkunst” biedt leerkrachten de kans om dit te doen door deel te nemen aan een interactieve sessie, geleid door schilderkunst-expert Els Jansma. 

De workshop schilderen met collega’s is gericht op het laten ervaren van het schilderen en wat het met je doet. Els Jansma zal leerkrachten laten zien hoe het proces van schilderen kan leiden tot persoonlijke groei en het ontwikkelen van creatieve vaardigheden. Door zelf te schilderen, zullen de leerkrachten ervaren hoe het is om in een creatieve flow te komen en zullen zij handvatten krijgen om deze ervaring over te brengen op hun leerlingen. 

Tijdens de workshop worden verschillende schildertechnieken behandeld en leren de leerkrachten hoe ze deze technieken op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen aan kinderen. Ook zal er aandacht worden besteed aan hoe schilderkunst kan worden geïntegreerd in verschillende vakken en hoe leerkrachten hun leerlingen kunnen stimuleren om creatief te zijn. 

Docent
Els Jansma is een ervaren schilder en kunstdocent met een passie voor het delen van haar kennis en expertise met anderen. Haar aanpak is persoonlijk en interactief, waardoor de leerkrachten zich op hun gemak voelen en in staat zijn om hun eigen creativiteit te ontdekken. Met haar workshop “Schilderkunst” biedt Els Jansma een unieke kans voor leerkrachten om hun eigen creativiteit te ontdekken en deze over te brengen op hun leerlingen. 

Verschillende opties: schilderen met collega’s
Het team gaat naar Harlingen naar een oude kapiteinswoning waar je prachtig met elkaar kan schilderen. Bij mooi weer is het mogelijk in de tuin te lunchen.  

Een andere optie is dat Els naar school komt en met het team aan de slag gaat.  

Hoe dan ook, na afloop staan alle gezichten vrolijk en is iedereen trots op wat er is gemaakt.  

Ik zou graag deze workshop willen aanvragen. Schilderen is echt fantastisch.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.