Eventmanager

Een eventmanager zoals wij dat voor ogen hebben zorgt voor een energievolle dag waarbij passie en plezier stromen. Studiedag – ontwikkeldag – workshopevent- dag van de stichting, hoe je het ook wil noemen wij als eventmanagers organiseren het.

Passie en plezier is iets wat wij alle werknemers toewensen. Het onderwijs is hard werken, dit alles doen we met veel liefde. Toch ontkomen we er niet aan dat we energie kunnen gebruiken. Een inspiratiedag geeft nieuwe energie en ideeën.

Als eventmanager organiseren wij een prachtige dag. We nemen alles uit handen en zorgen dat de dag als een geoliede machine zal verlopen. We hebben veel ervaring met het organiseren van onderwijskundige dagen. De tijdsinvestering voor een stichting is dan ook minimaal. We weten wat we moeten vragen ter voorbereiding zodat alles precies aan de wensen voldoet. Men noemt ons ook wel doelgericht.  

Onze kracht als eventmanager
Wij hebben een groot netwerk in de onderwijswereld. Wij sluiten bij het boeken van workshop en sprekers aan bij de speerpunten van de stichting.

Wij kleden de dag letterlijk en figuurlijk aan wat past bij het onderwerp. Denk aan entertainment, zang, dans en cabaret gericht op onderwijs. Ook de aankleding van de locatie nemen wij op ons.

Wij denken in mogelijkheden en gaan linksom als rechtsom niet kan. Dit is een prachtige oneliner. Wat we eigenlijk willen zeggen. We vinden het heel erg leuk om een stichtingsbrede onderwijsdag te organiseren. Doordat we ervaring hebben weten we wat werkt en kunnen we een fijne intieme sfeer creëren.

Wij hebben als stichting/school belangstelling om een event samen met Semko te organiseren

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.