Semko Ballonteam

De wortels van het Semko ballon team liggen in het onderwijs. Het kan dan ook niet anders dan dat we idealistisch zijn. Onderwijs betekent per definitie dat je verder kijkt dan wat er nu is. Groeien is de enige optie en dat is wat we doen met Semko.

In 2021 hebben we een ballonteam opgericht. Ons doel is dat we onze passagiers een prachtige avond geven. Maar niet alleen de passagiers maar ook eventueel volgers die met ons mee gaan rijden achter de ballon aan. Ook voor deze mensen maken we er een leuke avond van. Ze mogen overal bij zijn en foto’s maken.

Een ballonvaart maken is een prachtige avondje uit. Je bent in de natuur en ziet de wereld met een onbeschrijfelijk mooi uitzicht. Het is een leuk uitje om te krijgen en om te geven.

We gaan u een prachtige avond bezorgen waarbij plezier voorop staat.

De piloot is Meindert Tjerkstra. Hij is werkzaam bij Semko net als vele crewleden zoals Annelies Brouwer en Jelske Galema. De crew is essentieel voor een mooie ballonvaart. De ballon wordt opgezet door de crew en piloot. Tijdens het varen gaat de crew achter de ballon aan, zodat ze weer aanwezig zijn bij de landing. Onze crewleden zijn enthousiast en zullen u met plezier een onvergetelijke avond bezorgen hebben er plezier in om u een prachtige avond te bezorgen.

Het ballonteam en onderwijsbureau Semko zijn met elkaar verbonden. Plezier en passie komen bijelkaar. Misschien mogen we u een keer ontmoeten als passagier.

Klik hier om naar de site van ons ballonteam te gaan.

Dit zijn de twee ballonnen van het Semko ballonteam.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.