Retourneren en Annuleren

We doen niet moeilijk over retourneren en annuleren van bestellingen. 

Bestelling annuleren

Zolang je artikel nog niet is verzonden kun je nog annuleren. Dit doe je door een mail bericht te sturen of een whatsapp bericht. We halen dan direct de bestelling uit de lijst en sturen je zo snel mogelijk een reactie. Mocht je het geld al hebben overgemaakt, ook dit gaan we zo snel mogelijk regelen. 

Hoe snel betalen we terug

We doen dit zo snel mogelijk maar ook wij hebben een administratie ;). Hieronder hoe snel we terugbetalen. Eerder kan ook. 

 • iDEAL / zelf overmaken: binnen 3 werkdagen
 • Creditcard: de reservering wordt binnen 1 werkdag opgeheven
 • Debit card: binnen 3 werkdagen
 • Cadeaubon/kaart: binnen 8 uur opgewaardeerd in je account
 • Cadeaubon + andere betaalmethode: we waarderen de cadeaubon binnen 8 uur op en storten het restbedrag terug op de rekening waarmee je betaald hebt
 • Nog niet betaald? Je betaalverplichting vervalt zodra je annulering is verwerkt.

Retouneren

Ontzettend jammer wanneer je ergens niet tevreden over bent. Wij doen niet moeilijk over terugsturen. Je kan een product binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Je krijgt nadat het bij ons in goede orde is binnengekomen dan zo snel mogelijk je geld terug.

 Er zijn een paar regels aan verbonden:

 • Verzegelde producten moeten verzegeld blijven. Een gebroken verzegeling kunnen wij niet terugnemen.
 • Stuur een product altijd terug in de originele verpakking.
 • Downloads kan je niet terugsturen.  

Wat moet je doen?

 1. Het aanmelden van een retour kan door ons een mail te sturen (info@semko.nl) of via Whatsapp een bericht te sturen. Je kan ook direct het retourformulier invullen.
 2. Je krijgt van ons een antwoordnummer. Dit is een adres waar je het pakketjes in originele verpakking naar kunt terugsturen. Retourneren is bij Semko altijd gratis.
 3. Lever het pakket in bij een Post.nl punt. Bewaar het verzendbewijs.
 4. Wanneer wij het pakket in goede orde terug hebben ontvangen krijg jij je geld zo snel mogelijk terug.

Beschadiging aan je product

Wij versturen alles met zorg en pakken de producten zorgvuldig in. Komt het product toch beschadigd bij jou uit de doos, dan is er wat misgegaan bij het vervoer. Stuur ons vervolgens foto’s van de beschadiging en van de doos. Ook een foto van het verzendetiket hebben wij nodig. Wij gaan contact zoeken met de vervoerder en vervolgens aan de slag om het probleem op te lossen.

Garantie
Op al onze producten geldt de wettelijke garantie van 14 dagen. Dit houdt in dat een product moet doen wat je er redelijkerwijs van mag verwachten. Is er iets niet in orde met een door jou besteld product, neem dan contact met ons op via info@semko.nl. / whatsapp/ mail of telefoon.

Maken wij fouten? Geef ons feedback. Wij willen het goed doen en altijd helpen.