Wie zijn wij?

Samen laten wij kinderen groeien

De Semko webwinkel is gestart met 1 product, een ontembaar doorzettingsvermogen en heel veel plezier. Wij hebben gewerkt als juf en meester in het basisonderwijs. We hebben Semko opgericht met als doel om het onderwijs mooier te maken. We zijn ooit zonder reden gestart met een product, gewoon omdat we het een goed idee vonden. Na het eerste kwam het tweede product en kwamen prachtig materiaal tegen uit Spanje dan kan je niet anders dan een webwinkel starten. Maar hoe dan? Dit alles is met vallen en opstaan gegaan en nog dagelijks zijn we aan het leren. Een website maken, inkopen en alles wat er bij hoort hebben we zelf geleerd of hebben we hulp voor gevraagd. Nu is het zo groot als dat het is en glimmen we van trots. We zijn blij dat jij deze tekst leest en dat je ons wil leren kennen. 

Wat hoort bij Semko?
We willen het beste voor iedereen en daar zetten wij ons dagelijks voor in. Zijn er uitdagingen dan lossen we het op. Heb je ideen zodat wij het beter kunnen doen, wij horen het heel graag. 

Waar gaan we naar toe?
Wanneer je denkt aan groei, plezier en leren dan zouden we het prachtig vinden wanneer je dan direct aan Semko denkt. We zijn continu opzoek naar nieuwe producten en anders maken wij ze zelf. Wij blijven werken met een glimlach en doen dingen waar we goed in zijn. 

Ons team
We hebben een chef inkoper. Deze chef is altijd op zoek naar mooie spullen die waardevol zijn om kinderen te laten groeien. Niet alles komt zomaar in de winkel. Alles is met zorg uitgezocht. We willen duurzaam en goede producten hebben wat past bij Semko. Ook maken we zelf producten. Dit doen we omdat we het leuk vinden maar ook omdat we iets hebben toe te voegen. Dat heb je vast al gezien. 

Chef foto’s en teksten, ook deze persoon hebben we. Foto’s maken we grotendeels zelf, daarnaast testen we alles uit en schrijven we teksten die passen bij Semko en doel wat we hebben. We schrijven suggesties hoe je iets kan gebruiken. We kijken verder dan het product zelf. 

De chef video maakt uitleg filmpjes. Dit is zo ontzettend leuk om te doen. Filmpjes maken betekent uittesten, lachen en plezier hebben en ondertussen een video opnemen. Vervolgens editen en een muziekje erbij.  

Wanneer er een bestelling is geplaatst komt Chef inpakker. We pakken het goed in met stevige doosjes. We recyclen doosjes regelmatig en alles wat we zelf binnenkrijgen qua verpakkingsmateriaal verwerken we ook weer. We schrijven een persoonlijke kaart erbij en hop het gaat met de post mee. 

Bij Semko zijn we allemaal chef en hebben we verschillende rollen. Iedereen pakt in als het nodig is en iedereen kijkt uit naar nieuwe mooie producten. We doen het samen en dat maakt ons sterk. ooh ja lachen en humor vinden we ook belangrijk. 

Wil je meer weten over Semko, je bent van harte welkom om langs te komen. De koffie staat voor je klaar. 

Kijk ook eens op onze andere site: www.semko.nl 

Met een vriendelijke groet, 
Team Semko

Ooh ja we hebben ook een tijdlijn