Wij hebben als doel om het onderwijs een beetje mooier en een beetje leuker te maken. Concreet betekent dit dat we workshops aanbieden waar we blij van worden en die de sfeer op school en in de klas positief beïnvloeden. We hebben workshops over pedagogische onderwerpen maar ook didactische scholingen. We zijn continu bezig om onze lijst van workshops uit te breiden. We leren nieuwe dingen en willen dit delen. Vol vuur voor onderwijs.

Tijdens een workshop maak je kennis met een onderwerp. Je gaat 1 tot 2 uur de diepte in. Een workshop is theorie met veel praktijk.  Maatwerk is altijd mogelijk.

De workshops voor leerkrachten worden gegeven op school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag. Sommige workshops hebben ook een cursus variant. Dan is het mogelijk om individueel in te schrijven en de cursus te volgen.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de workshops voor leerkrachten.

workshops voor leerkrachten

Al onze workshops zijn een verkorte versie van een teamscholing of een cursus.

Mocht u belangstelling hebben voor een workshop mail naar info@semko.nl. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u gezocht worden.


Hoe kunnen we het onderwijs mooie maken. De netwerkleden van onderwijsbureau Semko hebben deze vraag gekregen. Een van de conclusies was om kennis te delen. Daarom maken we continu onderwijsmateriaal. Zo hebben we verschillende boekjes, les suggesties en meer die we op deze pagina hebben gezet. Wij hopen dat u het onderwijsmateriaal met veel plezier zal gebruiken.


Wie zijn de netwerkleden van Onderwijsbureau Semko? Achter Semko zitten leerkrachten, intern begeleiders, directeuren, schoolbegeleiders, werelddocenten en nog veel meer. Ons doel is het onderwijs nog mooier maken. Het onderwijs is prachtig maar het kan altijd nog een beetje mooier. We zetten in op didactiek en op welbevinden. We geloven dat er een goede balans moet zijn tussen die twee.