Schilderen en een roze zon


Workshops over didactiek voor leerkrachten

Deze workshops zijn een mooie introductie om je te verdiepen in het onderwerp. De theorie wordt afgewisseld met veel praktijk. Het geleerde kan je direct toepassen in de de groep. De duur van de workshop is ongeveer 1 tot anderhalf uur.


Workshop: Engels in de school

De Engelse taal is van groot belang. Het is de taal van de handel in de westerse wereld. Steeds meer banen zijn internationaal, op hoge scholen is de voertaal al meestal Engels en wat te denken van de Social Media. Hoe kan je nu Engels aanbieden op een praktische manier buiten de methode om. Tijdens deze workshop krijgt u ideeën en praktische tips.

Docenten van deze workshop is Meindert Tjerkstra. Klik hier om verder te lezen over deze workshop.


Workshop: wie schrijft die blijft

Wie schrijft die blijft. Taal, het communicatiemiddel van de mens. Waar zouden we zijn zonder? Tijdens deze workshop krijg ga je aan de slag met schrijven en alles wat daar mee samenhangt. Je krijgt praktische oefeningen en tips zodat je op een plezierige manier aan de slag gaat met schrijven.

Deze workshop wordt gegeven door Klaske Meester. Klik hier om verder te lezen.


Workshop: plezier in technisch lezen

Tijdens deze workshop gaan wij aan de slag om het leesplezier van de leerlingen op school te verhogen. Je krijgt veel tips & tricks zodat jij het technisch lezen op een plezierige manier kan aanbieden in jouw groep. Deze praktische workshop duurt ongeveer 60 – 90 minuten.

Docenten van deze workshop zijn Meindert Tjerkstra en Annelies Brouwer. Klik hier om verder te lezen.


U wilt een workshops over didactiek op school. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Contactformulier

Wist u dat we ook workshops aanbieden voor kinderen. Heeft een leerkracht een vrije dag. Vraag een workshop aan. Educatief en leuk!