Workshop: de Khan Academy leert rekenen

Workshop voor leerkrachten: De Khan Academy leert rekenen

Workshop: de Khan Academy leert rekenen wordt gegeven bij jou op school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

De Khan Academy leert rekenen is een non-profit organisatie gecreëerd door Salman Khan. Het is een innovatief leerplatform dat gratis is te gebruiken via internet. Door middel van een prachtige website wordt het rekenonderwijs stapje voor stapje uitgelegd en kunnen kinderen oefeningen doen om vaardig te worden. De eerste rekensommen zijn simpel maar hoe verder je komt hoe moeilijker het rekenen wordt. Uiteindelijk eindig je met formules en algebra. Een enorme uitdaging voor kinderen en volwassenen.

Ook u zult leren, zeer geschikt om je eigen vaardigheid te ontwikkelen. Het gaat van makkelijk naar zeer moeilijk

De Khan Academy wordt door duizenden scholen gebruikt over de hele wereld. Maar ook particulieren en volwassen kunnen aan de slag met de Khan Academy.

Tijdens deze workshop gaan we werken met de Khan Academy. We maken een account aan en je gaat de eerste stappen zetten in de wereld van de Khan Academy. Je leert hoe je het programma kan gebruiken en je krijgt zicht op de coachingsmogelijkheden.

Docent:

Meindert Tjerkstra, geeft verschillende cursussen en teamscholingen zoals technisch lezenmeervoudige intelligentieEngels in de basisschool en flitskaarten. Vooral taal, ICT en klasse/ onderwijsmanagement heeft zijn interesse. Meindert heeft ervaring in het onderwijs als leerkracht, intern begeleider en directeur.

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de workshop Khan Academy

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.