Workshop voor leerkrachten: boomwhackers in de je klas.

Workshop Boomwhackers is een workshop die wordt gegeven bij jou op school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Een boomwhacker is een percussie instrument. Het zijn holle plastic buizen met elk zijn eigen toon. Je kan er op een hele laagdrempelige manier muziek mee maken. Het bespelen van de boomwhackers stimuleert de motoriek en het is gegarandeerd plezierig.

Het is makkelijk om met boomwhackers muziek te maken. Toch is het goed om gericht te oefenen. Wat geleerd wordt in deze workshop kan je direct de volgende dag gebruiken.

Voor wie:

Voor leerkrachten

  • die meer plezier in de klas willen hebben.
  • die samen met de klas muziek willen maken.
  • die muziek terug in de klas willen hebben.
  • die verder kijken dan rekenen en taal alleen.

In deze workshop leer je het muziekinstrument kennen. Je gaat aan de slag met de verschillende mogelijkheden van de Boomwhackers en krijgt suggesties om meteen in de klas toe te passen.

Een workshop Boomwhackers samen met je team beleven is een feestje.

De workshop ‘Boomwhackers’ wordt gegeven door:

Berthea de Boer: zij is leerkracht basisonderwijs en opgeleid tot Vakspecialist Muziek. Berthea heeft op verschillende scholen het muziekonderwijs vormgegeven; muzikale projecten ontworpen, blokfluitgroepen en schoolkoren geleid en dwarsfluitles gegeven. Muziek is haar passie en het plezier in muziek maken wil ze doorgeven aan kinderen en leerkrachten.

Berthea geeft ook workshops aan kinderen 

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de workshop boomwhackers

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen

Onderwijsbureau Semko is aangesloten bij het convenant meer muziek in de klas.


Klik op de afbeelding voor meer informatie