Workshops voor kinderen in school en de BSO

Een specialist van Semko komt in de klas of op de BSO (buitenschoolse opvang) een workshop doen met de kinderen. We hebben een netwerk met veel expertise. We kunnen workshops verzorgen voor verschillende groepen in ateliervorm. Een combinatie van workshops voor kinderen is mogelijk.

Wij bieden ten alle tijden maatwerk aan. Vooraf is er contact over de workshop, de groep en het doel. De workshops kunnen aangevraagd worden onder schooltijd maar ook na schooltijd.


Workshops: drama, muziek en andere creatieve vormen

Workshops voor wereldoriƫntatie

Workshops anders leren

Workshops knutselen/ expressie

Workshops voor kinderen

Met kinderen iets maken is een prachtig proces. Als leerkracht kan je educatieve opdrachten bedenken. Het mooiste is echter wanneer er veel materiaal is en de kinderen zelf kunnen bepalen wat de uitkomst wordt. Dit vergt soms veel voorbereiding en tijd. Het is dan prachtig wanneer een ervaren workshops docent langs kan komen en in overleg een prachtige les kan neerzetten. Het product is dan net even anders dan normaal. De workshops zijn nooit gesloten en de uitkomsten zijn dan ook allemaal verschillend. Toch is het niet erg wanneer iets gewoon mooi is. Iets waar een kind trots op kan zijn. We gaan voor kwaliteit en dat met heel veel plezier.

De workshops worden altijd gegeven in overleg. Maatwerk is altijd mogelijk. Contact is het toverwoord.

Onze worskhops worden ingekocht wanneer er bijzonderheden zijn zoals een feestdag. Ook de buitenschoolse opvang wil zo nu en dan uitpakken en weet ons te vinden.