Eigen stempels maken

Amerens Leegstra heeft veel ervaringen met het geven van creatieve lessen en workshops aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze workshop is het plezier, creativiteit en de eigen inbreng van de kinderen erg belangrijk.

Van foam en blokjes hout maken de kinderen tijdens deze workshop (voor groep 4 t/m 8) hun eigen stempels. Letters, woorden, figuren? Van heel veel kun je een stempel maken. 

Eerst gaan de kinderen aan de slag met een ontwerp op papier. Het ontwerp wordt vervolgens overgetrokken op foam, uitgeknipt en dan op een houten blokje geplakt. Even laten drogen en stempelen. Iedereen krijgt een houten plankje waar je je eigen stempels op kunt stempelen en dat je samen met je stempels mee kunt nemen naar huis.

stempels maken
Amerens Leegstra

Investering

€75,- (inclusief BTW) per klas en 0.19 cent reiskosten vanaf Ryptsjerk
Materiaal kosten: €5,- per leerling
Groepsgrootte: 10-12 kinderen

Formulier ‘eigen stempels maken’

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop Eigen stempels maken aanvragen


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Teksten zijn op die site blijvend.