Speksteen bewerken met een groep kinderen.

Brenda van der Laan heeft haar opleiding gedaan in Amsterdam op de Gerrit Rietveld Academie, afdeling Architectonische vormgeving. Zij werkt als interieurarchitect.

Tegenwoordig geeft Brenda ook regelmatig lessen op de BSO in werken met speksteen. Het is mooi om te zien hoe kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten bij het werken aan dit project.

In deze workshop gaat Brenda aan de slag met het bewerken van speksteen. Speksteen is een zachte steensoort in verschillende kleuren. Doordat het zachter is dan veel andere steensoorten is het makkelijk te bewerken. Met een vijl gaan de kinderen de steen bewerken. Daardoor wordt de steen steeds gladder. Het bewerken is goed voor de motoriek. Zelf iets tastbaars creëren is goed voor de creatieve ontwikkeling en prikkelt de fantasie. Als het kunstwerk klaar is, kunnen kinderen trots zijn op hun resultaat.

Investering
€75,00 (incl BTW) per groep per uur en €0,19 kilometervergoeding vanaf St.Jacobiparochie.
Materiaalkosten: €5,00 (per kind)
Groepsgrootte: 10 tot 12 kinderen

Brenda van der Laan speksteen
Brenda van der Laan

Formulier ‘speksteen bewerken’ met kinderen

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Deze workshop wordt gegeven op scholen en ook bij de opvang.

Ik wil graag de workshop speksteen bewerken aanvragen


We hebben verschillende workshops die we aanbieden voor scholen en buitenschoolse opvang. Brenda van der Laan geeft niet alleen worskhops op scholen. Ze is binnenhuisarchitect en werelddocent. Als werelddocent is ze een dag lang op een school en geeft daar les. Ze heeft dan een eigen afwisselend programma. Brenda geeft al jaren workshops en werkt samen met de kinderen aan prachtige resultaten. Plezier en werken gaan goed samen.

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.