Sleutel- en tassenhanger knutselen

Amerens Leegstra geeft al meer dan drie jaar creatieve lessen en workshops aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze workshop is het plezier, creativiteit en de eigen inbreng van de kinderen erg belangrijk.

Van allerlei soorten materiaal maken de kinderen zelf een hanger tijdens deze workshop (voor groep 1 t/m 8). De hanger kan aan een tas bevestigd worden met een handige haak, maar ook als sleutelhanger worden gebruikt. 

Een workshop waarbij de creativiteit van het kind naar boven komt. Er zijn veel verschillende materialen zoals lint, touw, leer, kraaltjes en stof die de kinderen kunnen gebruiken om hun eigen Sleutel- en tassenhanger knutselen te maken.

Sleutel- en tassenhanger knutselen
Amerens Leegstra

Investering

€75,- (inclusief BTW) per klas en 0.19 cent reiskosten vanaf Ryptsjerk
Materiaal kosten: €5,- per leerling
Groepsgrootte: 10-12 kinderen

Formulier ‘sleutel- en tassenhanger knutselen’

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop Sleutel en tassenhanger knutselen aanvragen

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Wist u dat onderwijsbureau Semko ook een blogpagina heeft met de naam onderwijsbloggers? Op deze pagina plaatsen wij berichten over Semko maar ook blog verhalen. Sommige docenten willen praktijk ervaringen delen en kennis verspreiden. Een blogpagina is daar een prachtig middel voor.


Onderwijsbureau Semko is een netwerk van mensen die als doel heeft het onderwijs mooier te maken. Zo hebben we werelddocenten, leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en nog vele anderen. Samen geven zij vorm aan teamscholingen en cursussen. Het netwerk van Semko groeit gestaag door. Het is fijn om met elkaar te praten over toekomstgericht onderwijs. Wilt u een aantal van ons leren kennen. Klik dan hier voor de werelddocenten en hier voor het netwerk van mensen wat teamscholingen geeft.