Lipdub: veilig en vrolijk afscheid nemen van groep 8?

Filmregisseur Mirjam de With komt samen met jullie een lipdub opnemen. In deze vrolijke film dansen en zingen alle kinderen nog een keer de school uit! Het lied kan iedere groep in overleg zelf kiezen. Ouders en grootouders kunnen zo later meegenieten en de school komt mooi in beeld! De kinderen hebben niet alleen een leuke dag, maar ook een blijvende herinnering aan hun basisschoolklas!

Mirjam de With in actie als regisseur lipdub
Mirjam de With
Lipdub op een school

Investering
Investering €350,-
Reiskosten zijn €0.19, – per kilometer vanaf Rohel.


Ik wil graag de Libdub veilig en vrolijk afscheid nemen van groep 8 aanvragen.


Deze lipdub is 1 van de verschillende workshops die we voor leerlingen aanbieden.


Mirjam de With is ook werelddocent bij onderwijsbureau Semko. werelddocent is de oplossing wanneer er een invaller nodig is. Wanneer het om 1 dag gaat mag een werelddocent lesgeven. In ons netwerk hebben we vele docenten die van een onderwerp veel weten en die uitstekend een dag kunnen verzorgen. Dit kan een ziektevervanging zijn of voor bijvoorbeeld werkdruk verlaging. Het kan gepland zijn maar het kan ook ad hoc aangevraagd worden.

Werelddocenten zijn docenten die de wereld in de school brengen. Ze hebben passie voor een onderwerp en ze zijn zeer gemotiveerd om te vertellen wat ze bezighoudt. Ze hebben een bezieling wat ze willen overbrengen aan leerlingen.  Onze werelddocenten zorgen voor een onvergetelijke dag. Elke docent heeft zijn of haar eigen thema en giet dit in een aantrekkelijk programma. Het is een combinatie van denken, verwondering, maken en verwerken.

Hendrikus Schokker is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko
Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Hendrikus Schokker is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko
U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.