Amerens Leegstra geeft al meer dan drie jaar, met haar eigen bedrijf BlijKraal, creatieve lessen en workshops aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze workshop is het plezier, creativiteit en de eigen inbreng van de kinderen erg belangrijk.

Tijdens de workshop armbanden rijgen (voor groep 1 t/m 8) gaan de kinderen aan de slag met elastiek, kralen en maken ze hun eigen armband. Ook is het leuk om een armband te maken voor een speciaal iemand (bijvoorbeeld voor Moederdag). Er zijn vele verschillende soorten kralen en bedeltjes. De kralen variëren in dikte, kleur en materiaal. Ook zijn er letterkraaltjes zodat de eigen naam of een woord in de armband verwerk kan worden. Daarnaast zijn er ook genoeg stoere houten kralen. 

Deze workshop is goed voor de fijne motoriek. Voor de bovenbouw is het ook mogelijk om met kleine glazen rocailles te werken, wat een extra uitdaging vormt. Hiermee kan ook uitstekend met patronen worden gewerkt.

Amerens Leegstra

Investering

€75,- (inclusief BTW) per klas en 0.19 cent reiskosten vanaf Ryptsjerk
Materiaal kosten: geen
Groepsgrootte: 10-12 kinderen

Formulier ‘kralenarmband maken’

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop kralenarmband maken aanvragen