Khan Academy voor kinderen

Groep 5 tot 8

Meindert Tjerkstra komt op school en gaat de kinderen uitleg geven over de Khan Academy. Hij richt de software in zodat de leerkracht er direct mee verder kan.

Kinderen met een wiskundeknobbel zullen het programma fantastisch vinden. Ze werken individueel aan eigen leerdoelen. Mocht een kind in de problemen raken dan komt er een signaal binnen via de coachingsmodule en kunnen ze een filmpje bekijken met uitleg. Op dit moment wordt de site vertaald in het Nederlands. De uitleg is in het Engels maar laat u niet verleiden door snel te oordelen dat het Engels te moeilijk is voor kinderen. De uitleg is ook te volgen zonder geluid en dus zonder de Engelse taal. De stapjes die nodig zijn om een som op te lossen zijn heel duidelijk te zien en te begrijpen.

De Khan Academy wordt door duizenden scholen gebruikt over de hele wereld. Maar ook particulieren en volwassen kunnen aan de slag met de Khan Academy.

Investering khan academy voor kinderen
€75,00 (incl. BTW) per groep en €0,19 per kilometer vanaf Joure.
Materiaalkosten: geen
Groepsgrootte: 5 kinderen per keer

We kunnen de Khan Academy ook aan bij een team van leerkrachten introduceren tijdens een workshop.

Formulier Khan Academy voor kinderen

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop Khan Academy voor kinderen aanvragen


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Teksten zijn op die site blijvend.