Khan Academy voor kinderen

Groep 5 tot 8

Meindert Tjerkstra komt op school en gaat de kinderen uitleg geven over de Khan Academy. Hij richt de software in zodat de leerkracht er direct mee verder kunnen.

Kinderen met een wiskundeknobbel zullen het programma fantastisch vinden. Ze werken individueel aan eigen leerdoelen. Mocht een kind in de problemen raken dan komt er een signaal binnen via de coachingsmodule en kunnen ze een filmpje bekijken met uitleg. Op dit moment wordt de site vertaald in het Nederlands. De uitleg is in het Engels maar laat u niet verleiden door snel te oordelen dat het Engels te moeilijk is voor kinderen. De uitleg is ook te volgen zonder geluid en dus zonder de Engelse taal. De stapjes die nodig zijn om een som op te lossen zijn heel duidelijk te zien en te begrijpen.

De Khan Academy wordt door duizenden scholen gebruikt over de hele wereld. Maar ook particulieren en volwassen kunnen aan de slag met de Khan Academy.

Investering khan academy voor kinderen
€75,00 (incl. BTW) per groep en €0,19 per kilometer vanaf Joure.
Materiaalkosten: geen
Groepsgrootte: 5 kinderen per keer

We kunnen de khan Academy ook een team van leerkrachten introduceren tijdens een workshop.

Formulier Khan Academy voor kinderen

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop Khan Academy voor kinderen aanvragen