Identiteit knutselen

Amerens Leegstra geeft al meer dan drie jaar, met haar eigen bedrijf BlijKraal, creatieve lessen en workshops aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze workshop is het plezier, creativiteit en de eigen inbreng van de kinderen erg belangrijk.

Tijdens deze workshop (voor groep 5 t/m 8) kijken de kinderen naar hun eigen identiteit aan de hand van kleuren. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur in kleuren en dit zegt veel over jezelf, wie je bent, wat het betekent om jou te zijn. Maar ook kleuren in het dagelijks leven hebben een betekenis, denk maar aan een rood stoplicht of verkeersbord.

Eerst krijgen ze een korte uitleg over de betekenis van kleuren, in het dagelijks leven en wat dit voor jezelf betekent. Vervolgens gaan de kinderen zelf aan de slag met hun eigen kleurige ik. De kinderen maken zichzelf op een creatieve manier met chennille draad, rietjes, kraaltjes en klei.

Amerens Leegstra

Investering

€75,- (inclusief BTW) per klas en 0.19 cent reiskosten vanaf Ryptsjerk
Materiaal kosten: geen
Groepsgrootte: 10-12 kinderen

Formulier ‘identiteit knutselen’

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop identiteit knutselen aanvragen