De diepzeewereld is een grote fantasiewereld! Kom je mee kijken?
Deze workshops is voor groep 4 tot 8.

Justine Makkes van der Deijl is kunstschilder en heel creatief. Ze heeft veel ervaring in het geven van workshops op scholen en BSO’s. Ze vertelt met veel plezier over het schilderen en tekenen en hoe je verschillende materialen en technieken gebruikt.

Diepzeewereld

Ze neemt materiaal mee: bobbeltjesfolie, verf kwasten, gekleurd papier, lijm, plakband en CD’s. Stap voor stap legt ze uit wat er gedaan kan worden om bepaalde effecten te verkrijgen.

Tijdens de workshop diepzeewereld gaat Justine mee in de fantasiewereld van de kinderen in alle leeftijden en helpt hen daar waar nodig om technieken uit te voeren.

Onderwaterwereld is een grote fantasiewereld, dus hier kan je terecht met alle fantasiemonstertjes, visjes, plantjes, kwallen…laat je fantasie erop los gaan.

Niets is gek, alles is goed! Materialen zijn er in overvloed

Investering
€75,00 (incl. BTW) per groep en €0,19 per kilometer vanaf Joure.
Materiaalkosten: geen
Groepsgrootte: 12 kinderen per keer


Formulier diepzee wereld

Na het invullen van onderstaand formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Samen met u wordt een geschikt moment gepland.

Ik wil graag de workshop diepzee wereld aanvragen


We bieden meer workshops aan voor leerlingen. De onderwerpen zijn heel verschillend. Van rekenen tot taal en van knutselen tot natuurbeleving. Al onze workshopdocenten genieten van het werken met kinderen. Sommige van docenten geven ook teamscholing maar willen graag contact houden met de kinderen.