Vacatures voor leerkrachten van groep 1 tot 8

We krijgen regelmatig vacatures voor korte en langere tijd. Ben je een echte invaller of wil je het liefst een vaste groep. Beide soorten vacatures hebben we. We stimuleren doorstroming naar een stichting voor een vaste baan.

Onze vacatures gaan als eerste naar de interne pool. Daarna zetten we vacatures extern uit. Met al onze kandidaten hebben we een gesprek. Zo kunnen we een vacature zo goed mogelijk afstemmen.

Inschrijven bij Semko gaat heel simpel. Je schrijft een korte mail en je stuurt je CV naar info@semko.nl. Heb je vragen je kan ook altijd bellen naar het volgende nummer: 06-29234861

Ook herintreders zijn welkom op gesprek te gaan. Wij bieden ook een herintrederscursus aan. Ook gepensioneerden die zo nu dan in willen vallen zijn van harte welkom.


Invalleerkracht basisonderwijs

De leerkracht is ziek, een vervanger is nodig. Onderwijsbureau Semko heeft een netwerk van leerkrachten die vervolgens de school uit de brand helpt. Wij zoeken leerkrachten die in het netwerk willen. Als leerkracht heb je de volledige vrijheid qua dagen, qua school en qua groep. Je kunt zelf bepalen of je werkt of niet. Het is ideaal voor mensen die zo nu en dan in willen vallen maar niet structureel. Zo houd je contacten in het onderwijs en kun je heel fijn lesgeven.

Wij verzorgen inval voor verschillende scholen in Fryslân, Flevoland en de Noordoostpolder. Dat betekent dat je bij diverse stichtingen en scholen in de keuken mag kijken. Je doet ideeën op en komt met vele schoolculturen in aanraking. Invallen is dan ook zeer geschikt voor leerkrachten die zo nu en dan meer wil werken naast de reguliere baan.

Wij willen graag gepensioneerden en herintreders ook van harte uitnodigen om zich aan te melden bij Onderwijsbureau Semko. Wij doen ons best om iedereen te begeleiden en vragen te beantwoorden. Zo hebben we Semko avonden waarbij we workshops verzorgen en Semko Onderwijsdagen.

Vooral oudere leerkrachten vragen zich af of zij nog nodig zijn. Wij zeggen volmondig ja, al zou je maar 1 dag per maand invallen. Een school, ouders en de kinderen zijn er blij mee.

Voor leerkrachten die een vaste baan willen bemachtigen en het liefst voor langere tijd willen invallen is er plek bij Semko. Je komt op vele verschillende scholen zodat je netwerk snel groter zal worden. Wanneer er een leerkracht gezocht wordt zal je een streepje voor hebben, omdat de school jou al kent.

Wat bieden wij:
• Je krijgt marktconform salaris (salarisschaal in overleg + extra toeslagen).
• Je krijgt begeleiding bij het lesgeven.
• Je hoort bij het netwerk van Onderwijsbureau Semko met alle daarbij behorende voordelen.
• Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen.
• Je kunt zelf aangeven in welke regio’s je wenst in te vallen.
• Je krijgt alle vrijheid om zelf aan te geven hoeveel je werkt.
• Je krijgt de kans om je onderwijsvaardigheden aan te scherpen door middel van cursussen en begeleiding die we aanbieden.

Wat vragen wij:
• Je bent in het bezit van een PABO diploma.
• Je hebt een verklaring van goed gedrag, deze kan je aanvragen. Wij helpen je hierbij.

Stuur een mail naar info@semko.nl met een korte brief en je CV en we nemen contact met je op.

Je kan altijd mailen voor meer informatie: info@semko.nl


Wil je lezen over ervaringen van invallers. Kijk dan ook eens op de site: Onderwijsbloggers.


Vacature wereldleerkracht

Ben jij gepassioneerd over een onderwerp? Ben jij kunstenaar of wetenschapper of bioloog? Ben jij een optimist, vrolijk en leuk? Wij zijn op zoek naar docenten die voor 1 dag een groep kinderen kan raken met een onderwerp. Klik hier om de hele vacature te lezen.


Help, we zijn de weg kwijt

Wie kan deze groep helpen? Een groep 5/6 is even helemaal de weg kwijt. Individueel zijn het super lieve kinderen maar in de groep worden ze druk en boxen ze tegen elkaar op. Er is iemand nodig die duidelijke grenzen kan stellen en de veiligheid terug kan brengen in deze klas. Er kan immers alleen geleerd worden wanneer het pedagogisch goed gaat met de kinderen.

De school staat in Heerenveen. Het gaat om 5 dagen en het is per direct. Het is mogelijk om twee of meer dagen te werken.

We zoeken iemand die pedagogisch sterk is en die kan afstemmen. Lijkt dit je leuk stuur dan een mail naar info@semko.nl

Lieve kleuterjuf/ meester gezocht (is ingevuld)

Vlakbij sint annaparochie wordt een kleuterjuf/ meester gezocht. Het gaat om de woensdag, donderdag en vrijdag. Het start na de meivakantie en zal tot de zomervakantie duren.  Bij de kleuters gebruiken ze de methode schatkist en ze hebben een continu rooster van 08.30 tot 14.15

Heb je zin om deze school te helpen. Stuur dan een bericht naar info@semko.nl


Groep 8 leerkracht voor NoardBurgum (is ingevuld)

Sterke juf of meester gezocht die alles op z’n kop kan zetten en door patronen heen kan breken. We zoeken voor een groep 8 een vrolijke leerkracht die zin heeft om te knallen. Tot de zomervakantie mag je alles uit de kast halen. De druk van methoden is nauwelijks aanwezig.
Ben je een leuke persoonlijkheid die deze kinderen een onvergetelijke tijd wil geven, stuur dan een mail naar info@semko.nl. Stuur je CV op en een hele korte motivatie. Niet meer dan twee zinnen. Je moet je bezig houden met lesgeven en niet met typen

Het gaat om een zwangerschapsverlof van 3 juni tot 10 juli. Elke maandag en dinsdag en 1 keer per twee weken op de woensdag. Het is een groep 8 in de laatste weken van de basisschooltijd. Ze zoeken vrijheid maar ook structuur. Het moet een feestje worden voor beide kanten.


Groep 1 leerkracht Sneek (is ingevuld)

Deze groep 1 heeft op woensdag en de donderdag een leerkracht nodig. De groep heeft een onderwijsassistent. Er zijn meerdere groep 1 groepen. Het gaat starten vanaf de meivakantie, eerder mag ook. Het is tot de zomervakantie. Het is een sterke onderwijsassistent waar je echt wat aan hebt. Zij werkt daar nu ook en weet hoe de hazen op school lopen. Een perfecte ondersteuning.

De school zoekt een sterke persoonlijkheid die lijnen durft uit te zetten en weet heeft van het kleuteronderwijs.


Groep 6 te Kampen (is ingevuld)

Het gaat om groep 6 en het is voor vier dagen per week. Woensdag niet. Het gaat in op zes mei en zal duren tot de zomervakantie. De nadruk ligt op ervaringsgericht leren. Ze gebruiken leefstijl als sociaal emotionele methode. Dit schooljaar hebben een aantal leerkrachten ingevallen op de school. Het is een positief team.


Groep 1 en 2 leerkracht nodig (is ingevuld)

Groep 1 en 2 in Bitgummole heeft voor vier dagen een lieve leerkracht nodig. Over het aantal dagen valt te praten. Het is een christelijke school met een open karakter. De school is een kleine dorpsschool met ongeveer 100 leerlingen.

Heb jij zin om deze kleuters voor een poos (langdurige vervanging) les te geven solliciteer dan snel.


Britsum zoekt leerkracht voor groep 3/4 (is ingevuld)

Groep 3/4 van een gezellige dorpsschool heeft een leerkracht nodig. Vanwege ziekte is er een plekje vrij in deze groep. De school heeft ongeveer 120 leerlingen. In 2015 is de school gefuseerd vanuit vier andere scholen. De populatie komt over het algemeen uit kleine dorpjes. Het rooster is van 08.30 tot 14.00. Ze gebruiken de methode alles in 1. Dat betekent dat er veel in thema’s wordt gewerkt. Een hele interessante manier van werken. Als sociaal emotionele methode gebruiken ze de vreedzame school.

Deze vacature is voor 4 dagen. Mocht je 2 of 3 dagen beschikbaar zijn. Er zijn mogelijkheden.

Maak je enthousiasme kenbaar door een bericht met een CV te sturen.


SO school in Sneek zoekt idealist (is ingevuld)

Een idealist, een dromer met structuur gezocht. Een SO school te Sneek zoekt een leerkracht die een zwangerschapsverlof wil draaien. Kinderen van 10/ 11 jaar krijgen les met veel structuur. Het zijn hele lieve kinderen die proberen de wereld om zich heen te begrijpen. Dat lukt niet altijd en daarom is er wel eens wat onmacht. Ze genieten van structuur en mooie dosis humor.

De groep draait op dit moment goed. De leerkracht kan het overnemen. Er zijn twee onderwijsassistenten in de groep. Dat zal er voor zorgen dat je de kinderen snel leert kennen en de werkwijze. Het gaat om vier dagen waarbij het hard werken en hard genieten is.

Het is een leuk en constructief team. Samen draai je de school en ben je er voor de kinderen.

Lijkt het je een uitdaging stuur een bericht naar info@semko.nl.

Een dag (en) meedraaien mag altijd, graag zelfs.


Groep 8 te Franeker zoekt vrolijke leerkracht (is ingevuld)

Op woensdag, donderdag en vrijdag zoekt een groep 8 in Franeker een vrolijke leerkracht. Iemand die zin heeft om deze groep les te geven. Ze zijn nu druk met voorbereidingen voor de eindtoets en daarna wil groep 8 graag voorbereid worden op het vervolgonderwijs.

Ze hebben les tot 14.00 en krijgen graag les over spannende onderwerpen. Het is een groep die hard kan werken en hard kan ontspannen. Ideaal om les aan te geven met natuurlijk de structuur die alle kinderen nodig hebben. Er zijn twee groepen acht. Dat is erg leuk omdat je kan samenwerken.

Ben je een leuke persoonlijkheid die deze kinderen een onvergetelijke tijd wil geven, stuur dan een mail naar info@semko.nl . Stuur je CV op en een hele korte motivatie. Niet meer dan twee zinnen. Je moet je bezig houden met lesgeven en niet met typen 😉


Groep 6/7 vlakbij Dokkum (is ingevuld)

Een school vlakbij Dokkum zoekt een leerkracht voor groep 6/7 een leerkracht. Het liefst een leuke leerkracht die pedagogisch duidelijk is. Daar wordt mee bedoeld dat je een beetje gezellig bent en ook consequent.

Het is een leuke groep met een prima werkhouding. De vervanging gaat in vanaf ongeveer begin februari tot ongeveer de zomervakantie. Het gaat om een zwangerschapsverlof.

Maandag, dinsdag en woensdagochtend. De school staat in een klein dorp. Het is er gezellig maar wel met een ambitieuze leerhouding.

Mocht je belangstelling hebben voor deze vacature. Stuur een kort bericht met een CV, we gaan graag met je in gesprek.


Vacature Speciaal basisonderwijs te Sneek. (is ingevuld)

Ben jij een rots in de branding? Ga jij een veilige haven zijn voor kinderen die het extra nodig hebben? Het kan. Een middenbouw groep in het speciaal basisonderwijs zoekt een pedagogisch sterke meester of juf. Iemand die consequent is maar ook een grapje kan maken. De kinderen zoeken iemand die overdreven mooi kan vertellen maar die niet overdreven gaat reageren wanneer het even misgaat. Meeveren wanneer het kan maar de rug recht houdt wanneer het moet.

Het gaat in deze vacature om 1 dag per week. Op de school is echter ruimte voor uitbreiding mocht je daar belangstelling voor hebben.

Het is een goede school met een open en belangstellend team. Het team staat erom bekend dat ze klaar staan voor elkaar.

Mocht je vragen hebben of belangstelling hebben voor de vacatures voor leerkrachten. Stuur een berichtje naar info@semko.nl. Geen lange brief, een CV is voldoende. We hebben het immers al druk zat in het onderwijs. Nadat wij een gesprek hebben gehad, kan ook telefonisch, zal er een gesprek volgen met de school. Van beiden kanten is er een klik nodig.V


Klik op de afbeelding om verder te gaan.