Schrijf je in voor de pool. Vacatures voor leerkrachten

Wil jij als eerste weet hebben van een vacature. Schrijf je dan in door een mail te sturen naar info@semko.nl. Je krijgt dan binnen een dag een bericht terug met een uitnodiging voor een gesprek. Wat zou je hebben aan een gesprek? Tijdens een leuk gesprek komen je goede kanten naar voren en je ontwikkelkanten. Wanneer er een vacature is wordt je door de mensen van Semko geïntroduceerd. Dat is handig omdat ze weten wie er komt. Een school weet wat wie er binnenkomt en is er veel meer ontspanning. Je onderzoekt bijelkaar of er klik is en dan ga je met elkaar verder.

Je gaat niet trouwen met Semko wanneer je bij ons staat ingeschreven. Je mag gerust verder solliciteren. Ben je aan het werk en je wilt instromen bij een stichting dan kan dat. Wil je meer weten over Semko en wie wij precies zijn: klik dan hier.

Vacature groep 8 de Wyken (29-02-2020 op de site gezet) Vacature is vervuld.

Basisschool de Wyken te Sneek zoekt een leerkracht groep 8.

Sterke juf of meester gezocht die alles op z’n kop kan zetten en de kinderen van groep 8 een feestje kan geven deze laatste maanden van hun basisschool carrière. Je krijgt de volledige vrijheid om het feest in te richten zoals je zelf wilt. Je kan starten vanaf 1 april (geen grapje) met uitzicht op een vast contract.

Het gaat om 5 dagen per week. Je kan ook solliciteren wanneer je 2 of 3 dagen wil werken. Wij gaan dan puzzelen.

Er is een goede directeur met leuke teamleden die graag willen helpen. Er is een parallel klas waar je de mooiste lessen mee kan delen.

Ben je een leuke persoonlijkheid die deze kinderen een onvergetelijke tijd wil geven, stuur dan een mail naar mtjerkstra apenstaartje odysseescholen.nl. Mocht je iets willen vragen je kan altijd bellen: 0629234861 mailen mag ook.

Stuur je CV op en een hele korte motivatie. Niet meer dan twee zinnen. Je moet je bezig houden met lesgeven en niet met typen �

Wij zijn een leuke stichting…. dat je het weet.

Onderwijsbureau Semko helpt stichting Odyssee bij deze vacature. Je kan kiezen waar je in dienst wilt. Je mag Semko of bij Odyssee. 

vacatures voor leerkrachten

Groep 5/6 (twee maanden te Bornwird, 29-02-2020 op de site gezet, vacature is vervuld)

Een kans die je nooit weer krijgt

Je mag twee maanden lang lesgeven aan groep 5/6 te Bornwird. Een dorp waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Na twee maanden les te hebben gegeven zal het in je geheugen gegrift zijn. Het is een warme dorpsschool waar elk kind zichzelf mag zijn. Belangrijk ook, jij als leerkracht mag je zelf zijn. De directrice is een hartelijke persoonlijkheid die zin heeft dat je bij ze les komt geven. De deur staat dan ook wagenwijd open. Laat ik het ander zeggen er is niet eens een deur.

Sfeer proeven en een gesprek, heel graag. De Bernewird, de naam van de school, zoekt voor twee maanden een leerkracht voor een gezellige groep 5/6. Ze zoeken iemand die donderdag en vrijdags kan werken. Van maandag tot woensdag is er een sterke duo collega die je met raad en daad gaat bijstaan.

Wil je meer informatie. Je kan altijd bellen met onderwijsbureau Semko: 06-29234861.

Je kan ook bellen naar de school zelf: 0519-221373

Je kan volgende week al beginnen maar het mag ook een week later.

Stuur een kort bericht met je CV en we brengen je direct in contact met de school.

vacatures voor leerkrachten

Vacature onderwijsassistent VSO Sinne te Sneek
(10-02-2020 op de site gezet, vacature is gesloten)

Ben jij een sterke persoonlijkheid die graag een uitdaging aan wil gaan?
Wij zoeken voor Stichting Odyssee een onderwijsassistent voor twee dagen (dinsdag en woensdag).

Je gaat starten vanaf 1 maart en dit zal in elk geval duren tot aan de zomervakantie.
Je komt in schaal 4 CAO PO onderwijsassistent.

Voorgezet Speciaal Onderwijs (VSO).
Sinne Sneek heeft zes groepen. Is een school voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen. Ze werken aan sociale en aan cognitieve vaardigheden. Jij als onderwijsassistent mag hier onder leiding van docenten aan mee werken. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je kan structuur bieden en je bent in staat om te luisteren.

Sinne
Vanuit Rust, Structuur en Veiligheid biedt een professioneel en enthousiast team avontuurlijk en kleurrijk onderwijs aan in een uitdagende leeromgeving. Hierbij gaan ze uit van de mogelijkheden en talenten van de leerlingen. Ze doen dit samen met ouders/ verzorgers en andere expertise.

Heb jij belangstelling en zou jij graag willen werken op Sinne dan nodigen we je van harte uit om een bericht en CV te sturen. Dit kan door te mailen naar info@semko.nl

Voor meer informatie kan je altijd bellen naar Meindert Tjerkstra: 0629234861


vacatures voor leerkrachten

Vacatures voor leerkrachten vanwege ziekte vervanging
09-10-2020 op de site gezet

We zoeken leerkrachten die voor een periode in willen vallen voor in de bovenbouw. Je mag zes tot acht weken een klas draaien van tussen de twee tot vier dagen per week. Voor verschillende scholen in Fryslân zoeken we op dit moment een leerkracht.

Waarom zou je in willen vallen?
Bij al deze vacatures voor leerkrachten zijn het tussenperiodes. Of de leerkracht is ziek of er komt een nieuwe leerkracht maar deze kan nog niet direct beginnen. Een leerkracht wordt geopereerd en er moet iemand voor de klas staan. Je helpt een groep door een kwetsbare periode heen.

Jij mag een korte periode een kijkje nemen in de keuken van een school. Je leert nieuwe collega’s kennen maar ook gebruiken en methoden. Je kijkt ook even bij een andere stichting, misschien is iets voor in de toekomst. Ben je op dit moment leerkracht en wil je voor een korte periode extra werken? Een invalperiode van zes tot acht weken is een ideale leerschool.

Daarnaast begin je aan iets waarvan je weet dat het weer gaat eindigen. Al met al help je de school en jezelf.

Iets meer details?
De scholen komen uit heel Fryslân. Allen hebben een eigen karakter. Stuur een mail met daarin de wens om in aanmerking te komen voor deze vacatures. Wij gaan graag met je in gesprek. Vervolgens ga je naar de school om te ervaren of het echt wat voor je is. Daarna neem je het besluit om de klus aan te nemen.

Stuur een bericht naar info@semko.nl. Bellen voor meer informatie kan ook: 0629234861


Vacatures voor leerkrachten van groep 1 tot 8

We krijgen regelmatig vacatures voor korte en langere tijd. Ben je een echte invaller of wil je het liefst een vaste groep. Beide soorten vacatures hebben we. We stimuleren doorstroming naar een stichting voor een vaste baan.

Onze vacatures voor leerkrachten gaan als eerste naar de interne pool. Daarna zetten we vacatures extern uit. Met al onze kandidaten hebben we een gesprek. Zo kunnen we een vacature zo goed mogelijk afstemmen.

Inschrijven bij Semko gaat heel simpel. Je schrijft een korte mail en je stuurt je CV naar info@semko.nl. Heb je vragen je kan ook altijd bellen naar het volgende nummer: 06-29234861

Ook herintreders zijn welkom op gesprek te gaan. Wij bieden ook een herintrederscursus aan. Ook gepensioneerden die zo nu dan in willen vallen zijn van harte welkom.


Invalleerkracht basisonderwijs

De leerkracht is ziek, een vervanger is nodig. Onderwijsbureau Semko heeft een netwerk van leerkrachten die vervolgens de school uit de brand helpt. Wij zoeken leerkrachten die in het netwerk willen. Als leerkracht heb je de volledige vrijheid qua dagen, qua school en qua groep. Je kunt zelf bepalen of je werkt of niet. Het is ideaal voor mensen die zo nu en dan in willen vallen maar niet structureel. Zo houd je contacten in het onderwijs en kun je heel fijn lesgeven.

Wij verzorgen inval voor verschillende scholen in Fryslân, Flevoland en de Noordoostpolder. Dat betekent dat je bij diverse stichtingen en scholen in de keuken mag kijken. Je doet ideeën op en komt met vele schoolculturen in aanraking. Invallen is dan ook zeer geschikt voor leerkrachten die zo nu en dan meer wil werken naast de reguliere baan.

Wij willen graag gepensioneerden en herintreders ook van harte uitnodigen om zich aan te melden bij Onderwijsbureau Semko. Wij doen ons best om iedereen te begeleiden en vragen te beantwoorden. Zo hebben we Semko avonden waarbij we workshops verzorgen en Semko Onderwijsdagen.

Vooral oudere leerkrachten vragen zich af of zij nog nodig zijn. Wij zeggen volmondig ja, al zou je maar 1 dag per maand invallen. Een school, ouders en de kinderen zijn er blij mee.

Voor leerkrachten die een vaste baan willen bemachtigen en het liefst voor langere tijd willen invallen is er plek bij Semko. Je komt op vele verschillende scholen zodat je netwerk snel groter zal worden. Wanneer er een leerkracht gezocht wordt zal je een streepje voor hebben, omdat de school jou al kent.

Wat bieden wij:
• Je krijgt marktconform salaris (salarisschaal in overleg + extra toeslagen).
• Je krijgt begeleiding bij het lesgeven. Je kan zelf bepalen welke begeleiding het beste bij je past.
• Je hoort bij het netwerk van Onderwijsbureau Semko met alle daarbij behorende voordelen.
• Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen.
• Je kunt zelf aangeven in welke regio’s je wenst in te vallen.
• Je krijgt alle vrijheid om zelf aan te geven hoeveel je werkt.
• Je krijgt de kans om je onderwijsvaardigheden aan te scherpen door middel van cursussen en begeleiding die we aanbieden.

Wat vragen wij:
• Je bent in het bezit van een PABO diploma.
• Je hebt een verklaring van goed gedrag, deze kan je aanvragen. Wij helpen je hierbij.

Stuur een mail naar info@semko.nl met een korte brief en je CV en we nemen contact met je op.

Je kan altijd mailen voor meer informatie: info@semko.nl


Wil je lezen over ervaringen van invallers. Kijk dan ook eens op de site: Onderwijsbloggers.


Vacature wereldleerkracht

Ben jij gepassioneerd over een onderwerp? Ben jij kunstenaar of wetenschapper of bioloog? Ben jij een optimist, vrolijk en leuk? Wij zijn op zoek naar docenten die voor 1 dag een groep kinderen kan raken met een onderwerp. Klik hier om de hele vacature te lezen.


Help, we zijn de weg kwijt (is ingevuld)

Wie kan deze groep helpen? Een groep 5/6 is even helemaal de weg kwijt. Individueel zijn het super lieve kinderen maar in de groep worden ze druk en boxen ze tegen elkaar op. Er is iemand nodig die duidelijke grenzen kan stellen en de veiligheid terug kan brengen in deze klas. Er kan immers alleen geleerd worden wanneer het pedagogisch goed gaat met de kinderen.

De school staat in Heerenveen. Het gaat om 5 dagen en het is per direct. Het is mogelijk om twee of meer dagen te werken.

We zoeken iemand die pedagogisch sterk is en die kan afstemmen. Lijkt dit je leuk stuur dan een mail naar info@semko.nl

vacatures voor leerkrachten

vacatures voor leerkrachten

Groep 8 leerkracht voor NoardBurgum (is ingevuld)

Sterke juf of meester gezocht die alles op z’n kop kan zetten en door patronen heen kan breken. We zoeken voor een groep 8 een vrolijke leerkracht die zin heeft om te knallen. Tot de zomervakantie mag je alles uit de kast halen. De druk van methoden is nauwelijks aanwezig.
Ben je een leuke persoonlijkheid die deze kinderen een onvergetelijke tijd wil geven, stuur dan een mail naar info@semko.nl. Stuur je CV op en een hele korte motivatie. Niet meer dan twee zinnen. Je moet je bezig houden met lesgeven en niet met typen

Het gaat om een zwangerschapsverlof van 3 juni tot 10 juli. Elke maandag en dinsdag en 1 keer per twee weken op de woensdag. Het is een groep 8 in de laatste weken van de basisschooltijd. Ze zoeken vrijheid maar ook structuur. Het moet een feestje worden voor beide kanten.


Groep 1 leerkracht Sneek (is ingevuld)

Deze groep 1 heeft op woensdag en de donderdag een leerkracht nodig. De groep heeft een onderwijsassistent. Er zijn meerdere groep 1 groepen. Het gaat starten vanaf de meivakantie, eerder mag ook. Het is tot de zomervakantie. Het is een sterke onderwijsassistent waar je echt wat aan hebt. Zij werkt daar nu ook en weet hoe de hazen op school lopen. Een perfecte ondersteuning.

De school zoekt een sterke persoonlijkheid die lijnen durft uit te zetten en weet heeft van het kleuteronderwijs.


Groep 1 en 2 leerkracht nodig (is ingevuld)

Groep 1 en 2 in Bitgummole heeft voor vier dagen een lieve leerkracht nodig. Over het aantal dagen valt te praten. Het is een christelijke school met een open karakter. De school is een kleine dorpsschool met ongeveer 100 leerlingen.

Heb jij zin om deze kleuters voor een poos (langdurige vervanging) les te geven solliciteer dan snel.


Britsum zoekt leerkracht voor groep 3/4 (is ingevuld)

Groep 3/4 van een gezellige dorpsschool heeft een leerkracht nodig. Vanwege ziekte is er een plekje vrij in deze groep. De school heeft ongeveer 120 leerlingen. In 2015 is de school gefuseerd vanuit vier andere scholen. De populatie komt over het algemeen uit kleine dorpjes. Het rooster is van 08.30 tot 14.00. Ze gebruiken de methode alles in 1. Dat betekent dat er veel in thema’s wordt gewerkt. Een hele interessante manier van werken. Als sociaal emotionele methode gebruiken ze de vreedzame school.

Deze vacature is voor 4 dagen. Mocht je 2 of 3 dagen beschikbaar zijn. Er zijn mogelijkheden.

Maak je enthousiasme kenbaar door een bericht met een CV te sturen.


SO school in Sneek zoekt idealist (is ingevuld)

Een idealist, een dromer met structuur gezocht. Een SO school te Sneek zoekt een leerkracht die een zwangerschapsverlof wil draaien. Kinderen van 10/ 11 jaar krijgen les met veel structuur. Het zijn hele lieve kinderen die proberen de wereld om zich heen te begrijpen. Dat lukt niet altijd en daarom is er wel eens wat onmacht. Ze genieten van structuur en mooie dosis humor.

De groep draait op dit moment goed. De leerkracht kan het overnemen. Er zijn twee onderwijsassistenten in de groep. Dat zal er voor zorgen dat je de kinderen snel leert kennen en de werkwijze. Het gaat om vier dagen waarbij het hard werken en hard genieten is.

Het is een leuk en constructief team. Samen draai je de school en ben je er voor de kinderen.

Lijkt het je een uitdaging stuur een bericht naar info@semko.nl.

Een dag (en) meedraaien mag altijd, graag zelfs.


Groep 8 te Franeker zoekt vrolijke leerkracht (is ingevuld)

Op woensdag, donderdag en vrijdag zoekt een groep 8 in Franeker een vrolijke leerkracht. Iemand die zin heeft om deze groep les te geven. Ze zijn nu druk met voorbereidingen voor de eindtoets en daarna wil groep 8 graag voorbereid worden op het vervolgonderwijs.

Ze hebben les tot 14.00 en krijgen graag les over spannende onderwerpen. Het is een groep die hard kan werken en hard kan ontspannen. Ideaal om les aan te geven met natuurlijk de structuur die alle kinderen nodig hebben. Er zijn twee groepen acht. Dat is erg leuk omdat je kan samenwerken.

Ben je een leuke persoonlijkheid die deze kinderen een onvergetelijke tijd wil geven, stuur dan een mail naar info@semko.nl . Stuur je CV op en een hele korte motivatie. Niet meer dan twee zinnen. Je moet je bezig houden met lesgeven en niet met typen 😉


Vacatures voor leerkrachten komen en gaan. We raden sollicitanten dan ook aan om actief contact te zoeken. Je kan deelnemen aan onze pool. Dit is geheel vrijblijvend.


Klik op de afbeelding om verder te gaan.