Vacature intere begeleider

Onderwijsbureau Semko zoekt intern begeleiders die voor korte of langere tijd interim klussen willen doen op een basisschool in het noorden van Nederland (Fryslân, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland). Onderwijsbureau Semko is een jong en dynamisch bedrijf die met passie het onderwijs wil verrijken en mooier wil maken.

Ben je intern begeleider en hou je van een uitdaging, schrijf je dan in voor onze pool. Wanneer een intern begeleider uitvalt op een school dan is het fijn dat er iemand is die de werkzaamheden oppakt. Wij zoeken intern begeleiders die communicatief vaardig zijn. Ze zijn ondersteunend en coachend naar de leerkrachten toe. Daarnaast heb je een visie op het intern begeleiden en op onderwijs in het algemeen. Samenwerken met de directeur is van essentieel belang, je kan meepraten en meedenken over onderwijsbeleid.

Kind staat nummer 1

Je staat niet bekend als papier fetisjist maar als een intern begeleider die het kind op nummer 1 zet.

Werk je nu al bij een stichting en wil je meer werken, het is heel goed mogelijk om ook eens ergens anders te kijken en naast je baan meer uren te draaien. Werken bij Semko betekent veel vrijheid!

Wij zijn een onderwijsbureau met persoonlijk aandacht. Bij zowel korte als lange werkzaamheden krijg je coaching, je krijgt een persoonlijke begeleider waarmee je kan sparren. Je mag gratis meedoen met de Semko Onderwijsdagen.

Wat bieden wij:
• Je krijgt marktconform salaris (salarisschaal in overleg + extra toeslagen)
• Je hoort bij het netwerk van Onderwijsbureau Semko met alle daarbij behorende voordelen
• Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen
• Je kan zelf aangeven in welke regio’s je wenst te werken
• Je krijgt alle vrijheid om zelf aan te geven hoeveel je werkt.

Wat vragen wij:
• Je bent in het bezit van een PABO diploma + Master SEN/ of een ander Post HBO diploma.
• Je hebt een verklaring van goed gedrag.
• Je bent een ervaren intern begeleider
• Een CV

Stuur een korte brief en je CV en we nemen contact met je op.


In ons netwerk hebben we verschillende interim intern begeleiders. Onder andere is Annelies Brouwer een ervaren intern begeleider die interim werkzaamheden doet.


Wist u dat wij ook een blog pagina hebben? Op deze pagina schrijven wij over al onze belevenissen in het onderwijs. De naam van de pagina is www.onderwijsbloggers.nl


Klik op de afbeelding om verder te gaan.