Vacature interim intern begeleider

Vacature interim intern begeleider

Onderwijsbureau Semko zoekt intern begeleiders die voor korte of langere tijd interim klussen willen doen op een basisschool in het noorden van Nederland (Fryslân, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland).

Wanneer een intern begeleider uitvalt op een school dan is het fijn dat er iemand is die de werkzaamheden oppakt. Wij zoeken intern begeleiders die communicatief vaardig zijn. Ze zijn ondersteunend en coachend naar de leerkrachten toe. Daarnaast heb je een visie op het intern begeleiden en op onderwijs in het algemeen. Samenwerken met de directeur is van essentieel belang, je kan meepraten en meedenken over onderwijsbeleid.

Kind staat nummer 1

Werk je nu al bij een stichting en wil je meer werken, het is heel goed mogelijk om ook eens ergens anders te kijken en naast je baan meer uren te draaien. Werken bij Semko betekent veel vrijheid!

Ben je intern begeleider en hou je van een uitdaging, schrijf je dan in voor onze pool. We zoeken vervolgens zo snel mogelijk contact met je. Inschrijven kan door een mail met je CV te sturen naar info@semko.nl

Wanneer een school een aanvraag doet voor een interim intern begeleider kijken we er beschikbaar is en naar het profiel van elke intern begeleider. Wat past het beste. Wij gaan je benaderen en met elkaar afstemmen. Vervolgens gaat er een ‘klik’ gesprek plaatsvinden. Van beide kanten wordt dan onderzocht of de school en intern begeleider past.


Ben je geen interim intern begeleider maar wel op zoek naar een baan als intern begeleider. Schrijf je dan in. Wij helpen scholen in het vinden van een intern begeleider die past bij de school. Klik op de plaat hieronder.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.