Teun van der Salm

Teun van der Salm is werelddocent muziek

Wat leuk om jullie te ontmoeten, mijn naam is Teun van der Salm.
Graag kom ik bij jullie op school langs om te vertellen over mijn vakgebied.Mijn leven en werk bestaat volledig uit muziek, namelijk als drummer, muziekproducer en songwriter.

Als drummer speel ik in de band Starstruck (https://www.starstrucklive.com/). Met deze band speel ik door het hele land op grote feesten, festivals en andere evenementen.Ik heb veel in muziekstudio’s gewerkt om liedjes in te drummen van andere artiesten. Ook heb ik met bekende solo artiesten gespeeld, o.a. George Baker en Rene Karst. En uiteraard heb ik ook mijn eigen muziekproject onder de naam ReTunez. Hierin maak ik de combi tussen DJ en live drums!Ik schrijf en produceer mijn eigen songs en maak deze in het muziekprogramma Ableton.Verder heb ik mijn eigen drumschool in Utrecht die ik in 2013 heb opgezet. 

Na mijn studie aan de Rockacademie heb ik veel workshops gegeven en heb ik drie jaar op basisschool de Pantarijn (De Meern) de muzieklessen verzorgd aan groep drie t/m acht.

Al deze ervaringen wil ik graag met jullie leerlingen delen. Hiervoor neem ik live fragmenten, studio opnames, videoclips en mijn Spotify tracks mee.Genoeg te vertellen, maar daar blijft het niet bij… de kinderen gaan zelf ook aan de slag!   Zij zullen zelf hun beats en liedjes gaan maken en hebben letterlijk iets om mee naar huis te nemen!

Ik kijk er naar uit om bij jullie op school aan de slag te gaan!

Teun van der Salm
Teun van der Salm
Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.