Sita Bosgra

Sita Bosgra is bijlesdocent bij Onderwijsbureau Semko.

Mijn naam is Sita Bosgra. Lesgeven is iets wat ik van jongs af aan al wenste en deed. Als leerkracht basisonderwijs heb ik in allerlei situaties, op diverse scholen en in alle groepen ervaringen opgedaan. Als moeder van 3 dochters gaf ik vertrouwen en kreeg ik wijze lessen van hen.   Na een burn-out ben ik mijn eigen unieke  wijze van leren gaan ontdekken die mij terugbracht in mijn kracht: intuïtief, creatief en heel natuurlijk van binnenuit mijn impulsen volgen en zodoende mijn talenten vinden en ontwikkelen. Vanuit kwetsbaarheid naar kracht.

  “Je eigen, unieke wijze van leren en groeien leren kennen en respecteren”

Mijn werkwijze is jou vertrouwen en begeleiden in het natuurlijke leerproces, met je meekijken en voelen. Aanreiken wat nodig is. Ik vind het belangrijk om jou te ondersteunen in je unieke en eigen wijze van leren. De uitdagingen waar je tegen aanloopt, kun je gebruiken om je kracht te (her)vinden en te ontwikkelen. Het is maatwerk, waarbij het proces, de natuurlijk weg van het leren in alle eigenheid zijn gang mag gaan. Op deze manier ga je zelf oplossingen vinden, zelfvertrouwen opbouwen en vervolgens doelen overstijgen. Leren met plezier. Samen leren, genieten en groeien. Mijn bewustzijn en heldere waarneming gebruik ik om holistisch mee te kijken in het leerproces. 

Leren van binnenuit, je kunt het!

Sita Bosgra geeft bijles in Joure. De locatie waar de bijles zal plaatsvinden is in overleg. Dit kan bij Sita thuis, het mag ook bij de leerling thuis of op school.


Bij het netwerk van onderwijsbureau Semko zijn vele verschillende mensen aangesloten. Klik hier om ons beter te leren kennen.