Rudy van der Noord is docent NLP en docent Systemisch werken bij onderwijsbureau Semko.
Rudy van der Noord

Ik ben Rudy van der Noord. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich verbonden voelen met zichzelf, met elkaar. Dat ze leven vanuit hart en ziel. Kinderen spelen in mijn leven een belangrijke rol. Als coach, als juf, als moeder van drie geweldige kinderen en als beppe.

Wat drijft mij?

Vanuit mijn betrokkenheid en nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft krijg ik inspiratie om het beste uit mensen naar boven te halen. In ons onbewuste zit zoveel ongebruikte kennis. Als je die kennis aanspreekt leidt dat tot innerlijke groei. Groeiprocessen van volwassenen of kinderen.

Het is mijn overtuiging dat het belangrijk is dat een kind contact kan maken met zijn kwaliteiten om van daaruit meer zelfvertrouwen en plezier te ervaren. Vanuit mijn missie ga ik voor gelukkige kinderen. Daarom zijn kinderen en ouders van harte welkom bij mij in mijn praktijk waar ik veiligheid, een luisterend oor en een gevoel van verbondenheid bied. Net zoals ik dat zelf ook regelmatig op mijn reis door het leven ervaar.

Opleidingen

Ik volgde de afgelopen jaren verschillende opleidingen:

  • Opleiding tot coach
  • NLP-master
  • Opleiding tot kindercoach
  • Opleiding oplossingsgericht werken en Kids skills
  • Opleiding trainer Rots en Water
  • Masterclasses NLP en coachen, systemische coachingstijlen, Organisatie Opstellingen, Coachen en innerlijke verdeeldheid in mensen, Provocatief Coachen
  • Diverse scholingscursussen voor omgaan met kinderen met een vorm van autisme (PDD-Nos, Asperger, ADD, ADHD), en scholing over hoogbegaafde kinderen
  • Cursussen systemisch werken in het onderwijs

Mijn ervaring

Daarnaast neem ik als coach ook mijn ervaring uit het onderwijs mee:

 

  • Diverse scholingscursussen voor omgaan met kinderen met een vorm van autisme (PDD-Nos, Asperger, ADD, ADHD)
  • Diverse scholingscursussen voor hoogbegaafde kinderen

Rudy van der Noord geeft verschillende workshops, teamscholingen en cursussen voor Semko. Zo geeft Rudy:

Workshops (een uur tot anderhalf uur) 

Cursus (open inschrijving) 

Teamscholing 

Wilt u in contact komen met Rudy van der Noord. Stuur een mail naar info@semko.nl

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Leerkrachten kunnen zich ook individueel inschrijven. Dit kan door cursussen te volgen. Klik hier voor het gehele cursus aanbod.