Rebecca Veltman: werelddocent muziek

Ik ben Rebecca Veltman, een creatieve geest met passie voor muziek maken en zingen. Daarnaast teken en schilder ik en hou ik van theater en mooie verhalen . Ik vind het leuk om mijn muzikale creativiteit te delen met anderen. Ik ben zangers, zangcoach en logopedist. Ik weet veel van de stem, en hoe je deze in kunt zetten tijdens het spreken en zingen. Ook schrijf ik mijn eigen liedjes, maak ik andere teksten op bestaande nummers en zing in verschillende bandjes. Ik speel gitaar, piano en ukelele. Door mijn ervaring als activiteiten begeleider, onderwijsassistent, zangeres, zangcoach en logopedist heb ik al veel creatieve dingen mogen doen en maken.

Ik ga dansend en zingend het leven door en hoop dat met veel passie over te brengen op anderen.

Daarnaast heb ik heel wat jaren in het onderwijs gewerkt als onderwijsassistent dus het onderwijs is mij niet vreemd.

In de lessen die ik als werelddocent geef ga ik in op het schrijven van een eigen lied, of het kennismaken met verschillende muziekstijlen, met de stem en hoe die werkt. Daarnaast zal er ook veel creativiteit aan bod komen, bijvoorbeeld het knutselen van een eigen instrument, het schilderen van je favoriete band, of nummer. Er wordt gekeken naar de leerlingen en ze in hun eigen spotlight te laten staan. Of juist te laten meevaren op een spannend verhaal of een mooi lied. Kinderen mogen actief muziek maken of zingen en er zullen verschillende muziekinstrumenten zijn waar op gespeeld mag worden.
Tot snel
Rebecca Veltman

Rebecca Veltman

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.