Mirjam de With

Film en televisie regisseur is het beroep van Mirjam. Ze heeft in Leeuwarden gestudeerd en op het Sint Lukas in Brussel. Mirjam woont in Amsterdam en in Rohel.

Mirjam heeft onder andere HEEN EN WEER DAG (2010) en de kind en kleur MINA MOES (2011) geregisseerd. Deze laatste film won de Cinekid Kinderkast publieksprijs en meerdere eerste prijzen op internationale festivals. Haar One Night Stand BALLAST (2012) ontving lovende recensies en had hoge kijkcijfers.De door haar bedachte en geregisseerde 10-delige dramaserie DE KEET (2014) is inmiddels al drie maal uitgezonden. Mirjams 90-minuten televisiefilm OP DE DIJK (2016) won best fiction film in Florence en was de nominatie voor de Prix Europa.

Haar romantische komedie telefilm GET LOST! (2017) is inmiddels verkocht aan meerdere landen. In februari werd haar in Zweden gedraaide telefilm TAIKI uitgezonden op NPO3.

Mirjam als werelddocent

Mirjam neemt de kinderen mee in de wereld van film. Hoe wordt een film gemaakt? Wat is echt en wat is nep? De filmwereld is vol met trucjes om het op beeld echt te laten lijken. Tijdens de dag gaan de kinderen aan de slag met onder andere een stop motion film. Mirjam is werelddocent voor de groepen 4 tot 8. Mirjam woont in Amsterdam maar ook in Rohel. Ze is beschikbaar wanneer ze in Fryslân is.

Mirjam de With in actie als regisseur
Mirjam de With

Mirjam de With is werelddocent bij onderwijsbureau Semko. Haar dagelijkse beroep is televisiefilm regisseur.

Hendrikus Schokker is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko
Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Hendrikus Schokker is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko
U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.