Hallo! Even kennismaken.. Mijn naam is Miloeska Fennema en ik werk graag met jonge mensen die volop in ontwikkeling zijn. Ik word blij als ik kinderen weet te inspireren op hun reis tot de persoon die ze later worden. Met een grote glimlach ga ik elke dag tegemoet. Vier jaar geleden heb ik de opleiding “Culturele en Maatschappelijke Vorming” afgerond op de NHL. Daarna met diploma opzak mijn backpack gepakt en gereisd door Azië. Ik heb veel gezien en mooie mensen mogen ontmoeten. Ik heb altijd al affiniteit gehad met het onderwijs, dus na aankomst in Nederland begonnen met de “Kopopleiding Docent Omgangskunde”. Deze heb ik vorig jaar afgerond. Inmiddels ben ik werkzaam binnen het MBO als coach bij een niveau 2 opleiding en voer ik verschillende activiteiten uit samen met jonge mensen tegen pesten onder de naam “Jij bent het waard!”.

Miloeska Fennema
Miloeska Fennema

Ik vind dat alle kinderen de kans verdienen om zich optimaal te kunnen ontplooien tot een volwaardig persoon. Het gaat hier niet om wat de jongere doet, maar om wie hij of zij is, kan en wat zijn of haar dromen zijn. Hier werk ik graag aan mee, ook als werelddocent.

Aan de hand van verschillende werkvormen komen de volgende onderwerpen aan bod: de overeenkomsten en verschillen tussen mensen, vooroordelen en pesten. Het wordt een mooie dag, het is de bedoeling om de kinderen positief te inspireren en uiteindelijk de dag af te sluiten met een opdracht voor een positief groepsgevoel, waarin ruimte is voor complimenten aan elkaar. De uitwerking van de opdracht blijft achter in de groep om hen te laten herinneren aan deze dag. Mijn doel is dat elk kind met een glimlach de school verlaat met een lading positieve energie en een fijn groepsgevoel.

Miloeska Fennema is werelddocent.

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.