Merel Visser is werelddocent

Merel Visser

Merel Visser is een gepassioneerde kunstschilder, afkomstig van een Nederlandse vader en een Franse moeder. Ook door haar vele reizen naar o.a. Mexico en Tahiti zijn haar werken figuratief en mystiek te noemen, ge├»nspireerd door schoonheid. 

Zij woont en werkt in -en vanuit- Sneek, en maakt schilderijen en muurschilderingen in opdracht. Haar vrije werk exposeert zij permanent in haar Etalage ( op de Nauwe Noorderhorne 6 ) in Sneek en in galeries. 

Verder doet zij aan Live Action Painting – o.a. op festivals- en geeft met veel plezier workshops en gastlessen op lagere scholen en in het voortgezet onderwijs. 

Merel Visser is werelddocent bij onderwijsbureau Semko. Haar dagelijkse beroep is kunstschilder.

Merel Visser

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Teksten zijn op die site blijvend.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.