Martine Zijlstra

Ik ben Martine Zijlstra en ben Kindercoach. Werken met kinderen vind ik erg leuk, ze zijn eerlijk, open, oprecht. En staan nog onbevangen in het leven. Zelf ben ik erg enthousiast en creatief. En vind ik het leuk om aan de hand van een thema en creatieve middelen wat meer bewustzijn bij kinderen te creëren. Voor mij is de balans tussen rust en actie erg belangrijk bij het werken met kinderen. Ik houd van een gevarieerd lesprogramma. En kijk er naar uit om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Martine Zijlstra

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Martine Zijlstra is werelddocent.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Teksten zijn op die site blijvend.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.