Mandy Braet

Hoi, hoi,
Wat leuk om kennis met je te maken!
Mijn naam is Mandy Braet, kinder- en jongerencoach.

Samen met mijn gezin & coachhond “Rebel” woon ik in Harlingen, waar wij genieten van het wonen aan “het wad.”
Door mijn ervaring, in zowel het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs, met o.a. het geven van coaching, trainingen, workshops, het verzorgen van thema avonden en het organiseren van projecten om jongeren sociaal vaardig weerbaarder te maken, ben ik me gaan specialiseren in coaching voor kinderen, jongeren en ouders.
Ik voel me dan ook bevoorrecht  om elke dag met veel plezier aan de slag te gaan in mijn praktijk DURVEN & ZO coaching.

Als Werelddocent heb ik de mogelijkheid om mijn missie: kinderen steviger in hun kracht te zetten, vorm te geven. Mijn passie voor het ontwerpen en maken van kleding en mijn modevakschool achtergrond komen daarbij goed van pas. Met positiviteit, humor en enthousiasme bied ik kinderen een boeiende lesdag.

Mandy Braet
Mandy Braet

Tijdens een lesdag “Kleding pimpen,” komen duurzaamheid, recyclen, ontdekken van materialen, prikkelen van fantasie, bedenken van thema’s, ontwerpen, ontwerp uitvoeren, ontdekken showelementen om ontwerp kracht bij te zetten, catwalk power, en heel veel creativiteit en zelfontplooiing aan bod. Waarbij met veel enthousiasme, zelfvertrouwen en verbinding wordt gestimuleerd.

De lesdag afsluiten met een heuse modeshow is voor alle leeftijden een geweldige ervaring. Waarbij het duurzaam omgaan met materialen geprikkeld wordt en deze flow vaak niet stopt na de lesdag.

Graag tot ziens
Mandy

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.