Mandy Braet, werelddocent

Mandy Braet

Hoi, hoi,
Wat leuk om kennis met je te maken!
Mijn naam is Mandy Braet, kinder- en jongerencoach.

Samen met mijn gezin & coachhond “Rebel” woon ik in Harlingen, waar wij genieten van het wonen aan “het wad.”
Door mijn ervaring, in zowel het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs, met o.a. het geven van coaching, trainingen, workshops, het verzorgen van thema avonden en het organiseren van projecten om jongeren sociaal vaardig weerbaarder te maken, ben ik me gaan specialiseren in coaching voor kinderen, jongeren en ouders.

Als Werelddocent heb ik de mogelijkheid om mijn missie: kinderen steviger in hun kracht te zetten, vorm te geven. Mijn passie voor het ontwerpen en maken van kleding en mijn modevakschool achtergrond komen daarbij goed van pas. Met positiviteit, humor en enthousiasme bied ik kinderen een boeiende lesdag.

Tijdens een lesdag “Kleding pimpen,” komen duurzaamheid, recyclen, ontdekken van materialen, prikkelen van fantasie, bedenken van thema’s, ontwerpen, ontwerp uitvoeren, ontdekken showelementen om ontwerp kracht bij te zetten, catwalk power, en heel veel creativiteit en zelfontplooiing aan bod. Waarbij met veel enthousiasme, zelfvertrouwen en verbinding wordt gestimuleerd.

De lesdag afsluiten met een heuse modeshow is voor alle leeftijden een geweldige ervaring. Waarbij het duurzaam omgaan met materialen geprikkeld wordt en deze flow vaak niet stopt na de lesdag.

Graag tot ziens
Mandy Braet

Mandy Braet

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.