Mijn naam is Linda Sinnige en ik heb een grote liefde voor creativiteit. Daarbij gaat het mij om jezelf uiten, iets nieuws verzinnen en creëren. Mijn missie is om plezier, creativiteit en verbinding te stimuleren. In mijn workshops voor mijn bedrijf ‘Verzinnige’ zet ik allerlei spellen en activiteiten in om dit doel te bereiken. Het is fantastisch om bij anderen dit gevoel aan te wakkeren: van angst naar het geloof in je eigen kunnen! Het maakt het leven namelijk zoveel kleurrijker. Zelf kan ik mijn creativiteit kwijt in illustreren en het creëren van producten. Zo heb ik het kaartspel ‘Dikke Draai Ananas’ ontwikkeld. Een tekenspel waarbij je nieuwe wezens maakt en uiteindelijk moet raden wat de anderen gemaakt hebben. De fantasie wordt volop geprikkeld!

Mijn ervaring als basisschoolleerkracht komt goed van pas als werelddocent, de afgelopen drie jaren stond ik voor de klas.

Linda Sinnig is werelddocent
Linda Sinnige

Linda Sinnige als werelddocent

Bij Linda haar dag gaan we aan de slag met zelfexpressie! Dit doen we door middel van spel, beeldende vorming en drama (improvisatie). We starten de dag met spellen, zoals ‘Dikke Draai Ananas’, elkaar blind natekenen en een gezamenlijke tekening. Hiermee werken we aan een positief groepsgevoel en samenwerking. Na het fruit eten maken we een eigen kunstwerk vanuit gevoel. Experimenteren, perfectionisme loslaten en lekker doen! In de middag spelen we met emoties door middel van drama-activiteiten. Plezier gegarandeerd!

Linda Sinnige als cursus docent

Teamscholing en cursus geeft Linda over het onderwerp creatief denken. Wie creatief kan denken, kan kansen zien en flexibel zijn. Hij laat zich niet zomaar uit de weg slaan als dingen anders gaan dan de planning was. Ontdekken, ontwikkelen, fouten durven maken, hoort er allemaal bij. Bij de teamscholing creatief denken gaan we allerlei oefeningen doen om de creatieve mindset te trainen. Linda gaat tijdens de training leerkrachten kennis laten maken met creatief en denken en hoe je het kan stimuleren bij leerling en bij jezelf. Klik hier voor meer informatie over de teamscholing. Wil je als leerkracht kennismaken met creatief denken. Linda geeft ook cursus over dit onderwerp.