Linda Sinnige

Linda Sinnige

Mijn naam is Linda Sinnige en ik heb een grote liefde voor creativiteit. Daarbij gaat het mij om jezelf uiten, iets nieuws verzinnen en creëren. Mijn missie is om plezier, creativiteit en verbinding te stimuleren. In mijn workshops voor mijn bedrijf ‘Verzinnige’ zet ik allerlei spellen en activiteiten in om dit doel te bereiken. Het is fantastisch om bij anderen dit gevoel aan te wakkeren: van angst naar het geloof in je eigen kunnen! Het maakt het leven namelijk zoveel kleurrijker. Zelf kan ik mijn creativiteit kwijt in illustreren en het creëren van producten. Zo heb ik het kaartspel ‘Dikke Draai Ananas’ ontwikkeld. Een tekenspel waarbij je nieuwe wezens maakt en uiteindelijk moet raden wat de anderen gemaakt hebben. De fantasie wordt volop geprikkeld!

Mijn ervaring als basisschoolleerkracht komt goed van pas als werelddocent, de afgelopen drie jaren stond ik voor de klas.

Linda Sinnig is werelddocent
Linda Sinnige

Linda Sinnige als werelddocent

Bij Linda haar dag gaan we aan de slag met zelfexpressie! Dit doen we door middel van spel, beeldende vorming en drama (improvisatie). We starten de dag met spellen, zoals ‘Dikke Draai Ananas’, elkaar blind natekenen en een gezamenlijke tekening. Hiermee werken we aan een positief groepsgevoel en samenwerking. Na het fruit eten maken we een eigen kunstwerk vanuit gevoel. Experimenteren, perfectionisme loslaten en lekker doen! In de middag spelen we met emoties door middel van drama-activiteiten. Plezier gegarandeerd!

Linda Sinnige als cursus docent

Teamscholing en cursus geeft Linda over het onderwerp creatief denken. Wie creatief kan denken, kan kansen zien en flexibel zijn. Hij laat zich niet zomaar uit de weg slaan als dingen anders gaan dan de planning was. Ontdekken, ontwikkelen, fouten durven maken, hoort er allemaal bij. Bij de teamscholing creatief denken gaan we allerlei oefeningen doen om de creatieve mindset te trainen. Linda gaat tijdens de training leerkrachten kennis laten maken met creatief en denken en hoe je het kan stimuleren bij leerling en bij jezelf. Klik hier voor meer informatie over de teamscholing. Wil je als leerkracht kennismaken met creatief denken.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.