Leerkracht, een netwerk van professionals

Wij hebben in ons netwerk leerkrachten die voor korte en langere tijd kunnen werken.

Niets zo vervelend als een klas met kinderen naar huis moeten sturen omdat er geen leerkracht is. Een directeur die dat aan ouders uit moet leggen heeft het zeer moeilijk omdat overmacht in het spel is. Ouders ervaren deze overmacht anders en zullen het zien als falen. Toch is de oplossing dichterbij dan u denkt.

Wanneer u geen leerkracht hebt om les te geven, stuur een app of mail ons en wij zorgen er voor dat uw probleem wordt opgelost. Wij hebben de professional in dienst die een bepaalde periode bij u komt lesgeven, dit alles zonder vast te zitten aan contractuele verplichtingen en de ketenbepaling. Een leerkracht die goed bevalt mag onbeperkt bij u komen lesgeven. Een leerkracht die vaker komt heeft weet van de cultuur van de school en sluit daar bij aan. Fijn voor de kinderen!

De leerkrachten van onderwijsbureau Semko zijn betrokken bij onderwijs. Wij ontwikkelen de leerkrachten niet omdat het moet maar omdat ze het willen. Elke leerkracht heeft een eigen coach en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Het onderwijs is altijd in beweging en ook invallers hebben het recht om mee te mogen gaan in het onderwijs van nu. Wij denken actief mee om de leerkrachten te begeleiding in hun loopbaan.

Onderwijsbureau Semko is aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), wij staan geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) als gecertificeerde organisatie volgens NEN 4400 – 1. Wij garanderen dan ook kwaliteit en geen administratieve rompslomp. De vervanging via onderwijsbureau Semko is declarabel bij het vervangingsfonds. 

Wij kunnen u helpen met kortdurende en langdurige inval. In ons bestand hebben wij ook Intern Begeleiders en directeuren. Zij komen graag met u kennis maken.

Wees efficiënt, mail/ bel onderwijsbureau Semko en we zoeken zo snel mogelijk contact met u. Klik hier voor het contactformulier.


Werelddocenten

Inval voor 1 dag omdat de leerkracht niet aanwezig is. Moet er dan een leerkracht komen of kunnen we dit ook anders invullen? Voor losse dagen kiezen wij graag voor werelddocenten. Het is een combinatie van denken, verwondering, maken en verwerken. Werelddocenten zijn docenten die de wereld in de school brengen. Ze hebben passie voor een onderwerp en ze zijn zeer gemotiveerd om te vertellen wat ze bezighoudt. Ze hebben een bezieling wat ze willen overbrengen aan leerlingen. Werelddocenten kunnen een dag komen, een middag of een ochtend.   

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

CRKBO registratie

Onderwijsbureau Semko is opgenomen in het register CRKBO. Deze toekenning is verkregen naar aanleiding van een audit, uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie (CPION).

CRKBO logo

Klik op de afbeelding om verder te gaan.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.