Justine makkes van der Deijl
Justine makkes van der Deijl

Ik ben Justine makkes van der Deijl en mag jullie een dag vol met creativiteit bezorgen wanneer jullie leraar of lerares afwezig is.

Ik vind het hartstikke leuk om samen met jullie iets moois te maken tijdens deze speciale dag (want een hele dag creatief bezig zijn, waar vind je dat!). We gaan onder andere aan de slag met tekenen en schilderen.

Workshops en lessen

Ik stel me even voor: ik ben dus Justine, moeder van 4 kinderen.

Mijn werk is meestal in opdracht, veelal huisdieren, schildering op canvas of een complete muurschildering. Ik ontwerp ook kaarten met Friese teksten, die je terug kunt vinden op mijn website: www.byjustine.nl. Daarnaast heb ik ervaring in het geven van workshops op diverse scholen en ga, nu ik een eigen atelier heb, dit uitbreiden met workshops buiten schooltijden en kinderfeestjes.

Workshops geven vind ik fantastisch om te doen. Soms maken we iets heel groots wat even op school blijft hangen, maar meestal maken we iets kleins wat meteen dezelfde dag mee naar huis kan. Nu mag ik een hele dag lesgeven en dat is erg leuk. Samen kunnen we grotere producten maken en heel veel plezier beleven.

Ik ben jullie lerares voor 1 dag. De regels die bij jullie eigen juf of meester gelden, gelden ook bij mij. Het enige verschil is dat je een hele dag los kunt met creativiteit en wie weet ontdekken jullie kwaliteiten die je nooit had verwacht.

Ik heb er heel veel zin in!

Justine makkes van der Deijl
Justine makkes van der Deijl

Justine makkes van der Deijl is werelddocent bij onderwijsbureau Semko. Haar dagelijkse beroep is kunstenaar.