Juliette Tantawy

Juliette Tantawy

Juliette Tantawy (1997) is theatermaker en docent. Ze studeert aan de kunstacademie ArtEZ te Zwolle en heeft hiervoor een mbo acteurs-opleiding afgerond. Juliette laat zich graag fascineren en inspireren door de mensen om haar heen. Haar performances en voorstellingen zijn daarom ook altijd verbonden met een weerspiegeling van de werkelijkheid. . Een kenmerk van Juliette, wat terug te zien is in haar werk en lessen, is hoe ze altijd interdisciplinair te werk gaat. Van spel, tot tekst, tot dans, tot  live muziek of zang. Ze probeert verschillende kunstvormen te verenigen en hoe mooi is het als dat allemaal kan en mag.

Juliette Tantawy

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.