Joukje Minnema werelddocent

Mijn naam is Joukje Minnema. Ik woon en werk in Gorredijk. Vanuit atelier ‘Het Voorpand’  werk ik voor theater en particulieren als kleermaker.

Gedurende mijn schoolgaande jaren vond ik alle creatieve lessen een heerlijke ontspanning door enige inspanning.

Deze ervaring wil ik graag meegeven aan de kinderen van nu. Met enthousiasme zullen we gaan werken met textiel, knopen, textielverf, gaatjestangen, nestels en vele andere materialen. Daarnaast vertel ik over de theaterwereld en wat er allemaal komt kijken. Dit doe ik tussen het werken door.

Deze dag is interessant voor zowel de jongens als de meiden, dat komt helemaal goed.

Graag tot ziens bij jullie op school,
Groetnis Joukje
Werelddocent


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.