Isa Slager

Hallo! Ik ben Isa Slager en ik neem de kinderen in de klas graag mee in de wereld van spelletjes. Dan bedoel ik niet de online games van tegenwoordig maar de gouden oude gezelschapsspellen. Want laten we eerlijk zijn: er is niets zo gezellig en leuk als het samen spelen van een spel!

Ik ben zelf 21 jaar en heb net mijn Teachers College diploma in de pocket. Dit houdt in dat ik een creatieve, innovatieve leerkracht ben met een verfrissende visie op onderwijs. Waarom heb ik dan gekozen om als werelddocent aan de slag te gaan? Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en hen enthousiast te maken over een onderwerp dat ik zo leuk en leerzaam vind; spelletjes. Want spelletjes zijn ontzettend leerzaam, vooral als je ze zelf ontwerpt! 

Tijdens een dag met mij als werelddocent duiken we in de wereld van spelletjes. We kijken hoe ze worden gemaakt, wie dat doen en we gaan zelf als echte spelontwerpers aan de slag!

Tot snel
Isa Slager

Isa Slager

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.