Interim intern begeleider

Er zijn meerdere intern begeleiders verbonden aan Onderwijsbureau Semko. Van onze intern begeleiders hebben wij een profiel opgesteld. Naar aanleiding van de vraag matchen wij de intern begeleider. De intern begeleiders zijn met zorg uitgezocht en hebben een ruime ervaring.
Onderwijsbureau Semko werkt nauw samen met een netwerk van specialisten. De intern begeleiders maken gebruik van dit netwerk om vraagstukken stel en efficiënt op te lossen.

Onderwijsbureau Semko werkt met zeer ervaren intern begeleiders. Onze intern begeleiders zijn opgeleid als master SEN of orthopedagoog en hebben ruime praktijkervaring. Daardoor bieden wij, bij vragen in de ondersteuning of (tijdelijke) vervanging van uw interne begeleider of zorgcoördinator, een professional met een hoog denk- en werkniveau.
Steeds meer besturen maken ook gebruik van onze interim projectaanstellingen voor intern begeleiders. U kunt hierbij denken aan intensieve verbetertrajecten of extra inzet rondom een inspectie bezoek.

Een succesvolle afronding

Een traject is pas af als u tevreden bent. Door niet alleen achteraf, maar ook tussentijds te evalueren, zorgen we ervoor dat wij aan de vraag kunnen blijven beantwoorden. Na afloop bespreken we de resultaten die behaald zijn. Ook evalueren we graag hoe onze samenwerking is verlopen.

Onze intern begeleiders werken, afhankelijk van uw vraag, op basis van uurtarief, of tijdelijke benoeming. Vaak kan hij of zij parttime ingezet worden en een project vlot en succesvol afronden.

Wie zijn onze interim intern begeleiders

Hieronder volgt een aantal van onze interim intern begeleiders. Een aantal begeleiders van onze pool staan alleen op de lijst en hebben nog geen foto.


Ben je interim intern begeleider. We zijn op zoek naar goede mensen die in ons netwerk passen. Zoek je onze contactgegevens omdat je wilt solliciteren of omdat je een interim intern begeleider zoekt. Ga dan naar contact.


Klik op een afbeelding voor meer informatie.


Sinds 10-05-2017 is Onderwijsbureau Semko opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) als gecertificeerde onderneming en voldoet hiermee aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1.

Halfjaarlijks vindt hierop een externe controle plaats om de kwaliteit te waarborgen en de certificering te kunnen continueren. Wanneer u gebruik maakt van de tijdelijke inzet van interim-professionals van Onderwijsbureau Semko, is er geen sprake van inleners- en ketenaansprakelijkheid; als gecertificeerde onderneming maken wij gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst bij het inlenen van zzp’ers. De Stichting Normering Arbeid (www.normeringarbeid.nl) houdt bij welke ondernemingen NEN 4400-1 gecertificeerd zijn.