Interim intern begeleider

U bent op zoek naar een Interim intern begeleider.

Er zijn meerdere intern begeleiders verbonden aan Onderwijsbureau Semko. Van onze intern begeleiders hebben wij een profiel opgesteld. Naar aanleiding van de vraag matchen wij de intern begeleider. De intern begeleiders zijn met zorg uitgezocht en hebben een ruime ervaring.

Onderwijsbureau Semko werkt nauw samen met een netwerk van specialisten. De intern begeleiders maken gebruik van dit netwerk om vraagstukken snel en efficiënt op te lossen.

Onze intern begeleiders zijn opgeleid als master SEN of orthopedagoog en hebben ruime praktijkervaring. Daardoor bieden wij, bij vragen in de ondersteuning of (tijdelijke) vervanging van uw interne begeleider of zorgcoördinator, een professional met een hoog denk- en werkniveau.

Een succesvolle afronding

Een traject is pas af als u tevreden bent. Door niet alleen achteraf, maar ook tussentijds te evalueren, zorgen we ervoor dat wij aan de vraag kunnen blijven beantwoorden. Na afloop bespreken we de resultaten die behaald zijn. Ook evalueren we graag hoe onze samenwerking is verlopen.

Onze intern begeleiders werken, afhankelijk van uw vraag, op basis van uurtarief, of tijdelijke benoeming. Vaak kan hij of zij parttime ingezet worden en een project vlot en succesvol afronden.


Ben je interim intern begeleider? We zijn op zoek naar goede mensen die in ons netwerk passen. Klik hier om contact te zoeken.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Eén reactie

 1. Margriet Reatsch over Annelies Brouwer als interim intern begeleider

  Annelies, ik heb je op De Wiksel mogen leren kennen als een betrokken IB er.
  Ik heb veel bewondering voor de, rustige, deskundige en professionele manier waarop jij aan de slag bent gegaan om de zorgstructuur op De Wiksel van de grond te krijgen.
  Het was geen gemakkelijke klus. Jij hebt goed prioriteiten weten te stellen.
  Je bent toegankelijk voor ouders en collega’s en gaat samen met hen op zoek naar oplossingen. Ook met de stakeholders (Carins, GGD, pedagoog) heb jij goede contacten gelegd.
  Je hebt de afgelopen 4 maanden ECHT het verschil gemaakt op De Wiksel.
  Ik ga je missen.

  Met vriendelijke groet,

  Margriet Reatsch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.