Interim directeur basisonderwijs

U bent op zoek naar een interim-directeur basisonderwijs. Er is wat aan de hand wat opgelost moet worden, u bent aan het goede adres!

Wij zijn waarschijnlijk het meest nuchtere netwerk wat u zult tegenkomen. Wij hemelen onze interim-directeuren niet op en hebben ook geen hele bijzondere aanpak.

Wij selecteren onze interim-directeuren gewoon met gezond verstand. We hebben een goed gesprek met een bak koffie. Wij doen niet aan assessments, moeilijke testen of iets dergelijks bij het selecteren van onze directeuren. Vaak geeft dit schijnveiligheid. Een testresultaat kan prachtig zijn, maar de realiteit is vaak weerbarstig.

De volgende punten zijn van belang.

  • De CV met daarin beschreven de ervaring.
  • Is iemand in staat om te reflecteren? Weet diegene zijn kwaliteiten en tekortkomingen? Dat is van groot belang bij het aannemen van een klus.

Hoe werkt het?

Wanneer u bij ons de vraag neerlegt of wij iemand in ons netwerk hebben, dan horen wij graag van u wat er aan de hand is. Vervolgens gaan wij in ons netwerk vragen wie er beschikbaar is om deze klus te klaren. Wanneer er een geschikte kandidaat is, gaat u vervolgens in gesprek met de interim-directeur voor een zogenaamd klik-gesprek.

Er is krapte op de markt. Dat zorgt ervoor dat de prijs van een interim snoeihard omhooggaat. Wij stellen daar heel bewust grenzen aan. Als vanzelf loop je als interim risico omdat er een periode zonder werk kan zijn, maar het bedrag wat een interim verdiend moet passend zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een interim-directeur basisonderwijs stuur dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@semko.nl. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Klik op de afbeelding voor meer informatie


Sinds 10-05-2017 is Onderwijsbureau Semko opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) als gecertificeerde onderneming en voldoet hiermee aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1.

Halfjaarlijks vindt hierop een externe controle plaats om de kwaliteit te waarborgen en de certificering te kunnen continueren. Wanneer u gebruik maakt van de tijdelijke inzet van interim-professionals van Onderwijsbureau Semko, is er geen sprake van inleners- en ketenaansprakelijkheid; als gecertificeerde onderneming maken wij gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst bij het inlenen van zzp’ers. De Stichting Normering Arbeid (www.normeringarbeid.nl) houdt bij welke ondernemingen NEN 4400-1 gecertificeerd zijn.