Interim directeur basisonderwijs

Er zijn meerdere directeuren verbonden aan Onderwijsbureau Semko. Van alle directeuren hebben wij een profiel opgesteld. Naar aanleiding van de vraag matchen wij de directeur en de vragende school. De directeuren zijn met zorg uitgezocht. Allen hebben een ruime ervaring. Naast dit alles heeft onderwijsbureau Semko een netwerk van specialisten. De directeuren kunnen gebruik maken van dit netwerk om vraagstukken snel en efficiënt op te lossen.

Een succesvolle afronding

Een traject is pas af als u tevreden bent. Door niet alleen achteraf, maar ook tussentijds te evalueren, zorgen we ervoor dat wij aan de vraag kunnen blijven beantwoorden. Na afloop bespreken we de resultaten die behaald zijn. Ook evalueren we graag hoe onze samenwerking is verlopen.

Onze directeuren werken, afhankelijk van uw vraag, op basis van uurtarief, of tijdelijke benoeming. Vaak kan hij of zij parttime ingezet worden en een project vlot en succesvol afronden.

Alle interim directeuren kunnen gebruik maken van het netwerk van Semko. In dit netwerk zitten collega directeuren, intern begeleiders, coaches en andere specialisten. Samen sta je sterk.

Wanneer u op zoek bent naar een interim directeur basisonderwijs stuur dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@semko.nl. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wie zijn onze interim directeuren?

Hieronder volgt een aantal van onze interim directeuren. Een aantal directeuren van onze pool staan alleen op de lijst en hebben nog geen foto.


Klik op de afbeelding voor meer informatieSinds 10-05-2017 is Onderwijsbureau Semko opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) als gecertificeerde onderneming en voldoet hiermee aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1.

Halfjaarlijks vindt hierop een externe controle plaats om de kwaliteit te waarborgen en de certificering te kunnen continueren. Wanneer u gebruik maakt van de tijdelijke inzet van interim-professionals van Onderwijsbureau Semko, is er geen sprake van inleners- en ketenaansprakelijkheid; als gecertificeerde onderneming maken wij gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst bij het inlenen van zzp’ers. De Stichting Normering Arbeid (www.normeringarbeid.nl) houdt bij welke ondernemingen NEN 4400-1 gecertificeerd zijn.