Interim directeur basisonderwijs

Interim directeur basisonderwijs

U bent op zoek naar een interim-directeur basisonderwijs. Er is wat aan de hand wat opgelost moet worden, wij kunnen u helpen!

Wij zijn het meest nuchtere netwerk wat u zult tegenkomen. Wij hemelen onze interim-directeuren niet op en hebben ook geen hele bijzondere aanpak. We hebben gewoon ‘normale’ directeuren met een bak ervaring.

Wij selecteren onze interim-directeuren gewoon met gezond verstand. We hebben een goed gesprek met een bak koffie. Wij doen niet aan assessments, moeilijke testen of iets dergelijks bij het selecteren van onze directeuren. Vaak geeft dit schijnveiligheid. Een testresultaat kan prachtig zijn, maar de realiteit is vaak anders. Op basis van jarenlange ervaring koppelen we mensen aan scholen.

Hoe werkt het?

Wanneer u bij ons de vraag neerlegt of wij iemand in ons netwerk hebben, dan horen wij graag van u wat er aan de hand is. Vervolgens gaan wij in ons netwerk vragen wie er beschikbaar is om deze klus te klaren. Wanneer er een geschikte kandidaat is, gaat u vervolgens in gesprek met de interim-directeur voor een zogenaamd klik-gesprek.

Wanneer u op zoek bent naar een interim-directeur basisonderwijs stuur dan een bericht via het contactformulier of mail naar info@semko.nl. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.